5 Reacties

VRIEND

één jaar geleden

Misschien is het gal. Mijn dochter heeft dit ooit ook gehad, ze was toen ongeveer een week oud ook. Ik heb de verloskundige gebeld toen en zij heeft ons in overleg met de kinderarts een nachtje laten opnemen ter observatie, omdat mijn dochter nog zo klein was. Uiteindelijk niks aan de hand, maar bij zo’n kleintje is het dus wel goed om even aan de bel te trekken zodat ze het goed kunnen nakijken.

één jaar geleden

Hier was het toen van de geelzucht. Dat moet zich een weg vinden en mijn zoon spuugde het uit. Zodra het naar groen gaat neigen moest ik pas weer contact opnemen, aldus de verloskundige. Als je je zorgen maakt kun je ook contact opnemen met de verloskundige?

één jaar geleden

Hier was het toen van de geelzucht. Dat moet zich een weg vinden en mijn zo ...
Vk heb ik gebeld en van hun moet ik het aan kijken wat het met de volgende voedingen doet. Heb net de kinderarts gebeld, en die zegt dat ik contact op moet nemen met de ha. Dus dat ga ik zometeen doen als ze weer open zijn. Ze is nog een heel klein vleugje geel, maar geen idee of het dat is. Hopelijk stelt de ha me gerust dadelijk.

één jaar geleden

Reactie op BabyJoy

Misschien is het gal. Mijn dochter heeft dit ooit ook gehad, ze was toen o ...
Ja dat denk ik in eerste instantie ook. Ik heb de vk gebeld en die zeggen aankijken. De kinderarts net gebeld en die zeggen de ha bellen. Die maakten zich er niet zo’n zorgen over. Maar ik zou zelf graag willen weten wat er precies aan de hand is. Dus zometeen maar de ha bellen.

VRIEND

één jaar geleden

Reactie op Nivini

Ja dat denk ik in eerste instantie ook. Ik heb de vk gebeld en die zeggen a ...
Ja dat snap ik, dat je zelf even uitsluitsel wilt. Ze is nog zo klein. Je zit er in elk geval goed bovenop mama dus komt goed!