Goede borstkolf

jcpmx
13 dagen geleden
Volgen
Hi!! Ik heb eigenlijk een vraag aan iedereen die of al een borstkolf heeft of er ooit een gebruikt heeft. Welke is nou in prijs en gebruik een echte aanrader? Ik lees namelijk hele goede dingen over de medela freestyle flex dubbele borstkolf maar die is wel gelijk enorm prijzig! (260,-) En ik kn dus door de bomen het bos niet meer zien. Let me know ❤️
 • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
12 reacties
Elmoo
13 dagen geleden
Ik heb bij bol.com gesorteerd op best beoordeeld. Kwam er 1 van 38 euro uit. Besteld en was er erg blij mee! Als je van plan bent om heel lang te kolven misschien niet. Maar het was een dubbele elektrische pomp, merkloos.
 • Rapporteren
Elmoo
13 dagen geleden
Als je trouwens nog niet zeker weet of je het gaat gebruiken, zou ik er eerst een huren. Heb ik twee weken gedaan, koste 17 euro per week. En toen er een aangeschaft, je weet maar nooit of je borstvoeding kunt geven.
 • Rapporteren
AnnaPeach
13 dagen geleden
Ik heb inderdaad de Medela Feeestyle Flex, zeker een fijne kolf. Werkt bij mij erg efficiënt en is eenvoudig schoon te maken. Ik heb alleen deze gebruikt dus weet niet of het het geld echt waard is. Ik hoor ook wel goede verhalen over de goedkopere Medela kolven.
 • Rapporteren
Dame
13 dagen geleden
Mijn lactatiekundige gaf aan dat het grootste verschil tussen kolven de prijs is en niet het gebruik. Zij adviseerde mij de kolf van Ardo
 • Rapporteren
Indika
13 dagen geleden
Ik heb gwn de manuele kolf van medela. Ik vind deze super handig.
 • Rapporteren
evelinestewart
13 dagen geleden
Bekijk Elektrische dubbele borstkolf kolfapparaat - 2 kolven -BPA-Vrij - 150 ml op: https://www.bol.com/nl/p/elektrische-dubbele-borstkolf-kolfapparaat-2-kolven-bpa-vrij-150-ml/9200000098296847?referrer=socialshare_pdp_iphoneapp ik heb deze 25 euro werkt perfect !
 • Rapporteren
Verwijderd lid
13 dagen geleden
Ik heb de Ardo Calypso double gebruikt, heel fijn in gebruik en maakt weinig geluid! In eerste instantie had ik een goedkope merkloze pomp gekocht maar die deed het ineens op werk niet meer. Dan heb je best wel een probleem! Ik zou dus toch liever iets meer betalen al kunnen merkloze goedkopere kolven natuurlijk ook gewoon goed werken.
 • Rapporteren
laetvm
13 dagen geleden
Ik zou je aanraden een consult te vragen bij een lactatiekundige. Alle borsten zijn anders, dus wat voor de één werkt kan verschrikkelijk zijn voor de ander. Ik mocht mixen en matchen! Flesjes en koeltas van medela, motor van horrigeren en schelpen van ardo. Als je zelf eentje aanschaft dan kan dit niet... Of je bent 500 euro verder 🙈
 • Rapporteren
AnnaPeach
12 dagen geleden
Je kan het ook aan de kraamzorg vragen, die van mij gaven advies en je kan een kolf huren om te proberen.
 • Rapporteren
Mama van Fiene
12 dagen geleden
Ik gebruik de Medela swing enkele borstkolf. Ben er heel tevreden over, aangezien onze dochter genoeg heeft aan 1 borst was een dubbele kolf voor mij niet nodig dus daar heb ik geen ervaring mee.
 • Rapporteren
Boubou
12 dagen geleden
Hi, mijn tip is huren! Als je een professioneel model neemt, krijg je een veel betere kolf. Die worden geproduceerd om minstens 10 jaar in het huurcircuit mee te gaan ipv 1 jaar voor de consumentenkolven. Ik kan je de medela symphony aanraden. Als je toch liever zelf een koopt, ik zou er in ieder geval een nemen met verschillende maten borstschilden en dubbele elektrische pomp. Wat ik een heel groot voordeel van medela vindt, is dat er overal accessoires en onderdelen van te verkrijgen zijn. Eerlijk gezegd zou ik 0% vertrouwen hebben in die supergoedkope pompen van online winkels. Dan liever de goedkoopste van babypark. Kun je nog terug als dat ding het niet doet. Maar ik zou pas gaan kolven als je weer gaat werken.
 • Rapporteren