6 Reacties

2 maanden geleden

Geen zorgen. Hou gewoon de poep en plas luiers in de gaten. Mijn dochter heeft vandaag ook 2x gespuugd en heeft 3 verschillende kleuren luiers gehad (waarvan meerdere malen deze week ook groen)

2 maanden geleden

Reactie op jessicaaa20

Geen zorgen. Hou gewoon de poep en plas luiers in de gaten. Mijn dochter he ...
Ah dankjewel! ☺️

2 maanden geleden

Ons zoontje heeft het ook gehad toen we van borstvoeding overgingen naar kunstvoeding (hij kon niet goed drinken). Na een poosje ging het beter, de poep wordt trouwens niet meer zoals het was met borstvoeding en de structuur is ook wat anders. Wanneer je begint het vast voedsel zal er ook weer een periode komen dat de ontlasting veranderd. Het belangrijkste is dat je altijd bij het consultatiebureau of huisarts terecht kunt mocht je het echt niet vertrouwen. Vaak klopt je onderbuikgevoel/moedergevoel wel is mijn ervaring.

2 maanden geleden

Heeft mijn kleine ook gehad. Ik wissel nu vaker van borst en haar poep is weer geel geworden :)

2 maanden geleden

Groene poep kan ook zijn dat jij ijzerrijk gegeten hebt. Kan het zijn dat ze bij de opvang grotere hoeveelheden drinkt dan uit je borst? Dat ze eigenlijk nog te vol zit van de laatste fles en ze dan bij jou drinkt en dan een te volle buik heeft? Alledrie mijn kinderen wilde uit de fles grotere hoeveelheden dan ze bij mij dronken. Dit had vooral met hoge zuigbehoefte van ze alledrie te maken. Bij de fles waren ze dan nog niet voldaan waardoor ze om meer voeding vroegen, dit kregen ze dan en als ik dan weer te snel daarna ging voeden, dronken ze ook minder of gaven ze melk terug.

2 maanden geleden

Reactie op mommy_2019

Groene poep kan ook zijn dat jij ijzerrijk gegeten hebt. Kan het zijn dat ...
Oh goed om te weten! Ik zal erop letten dan. Ja dat denk ik eigenlijk wel. Ze wisselt ook erg met de hoeveelheid denk ik. Want als ik op werk kolf is de ene sessie ook minder dan de andere. Met de borst kan ze het zelf regelen en ook dan hapt ze vaak aan terwijl ze al vol zit. Het komt soms daarna een beetje omhoog.. dus zo goed aangeven doet ze niet 😅