Voor mijn dochter van 5 maanden heb ik een groente hapje gemaakt voor morgen bij de oppas.
Aangezien we vanaf nu ook ei en pindakaas moeten aanbieden, heb ik een ei gekookt en toen deze volledig koud was geschild en een heel klein beetje (half theelepeltje) ei en eigeel door het hapje broccoli heen geroerd. Deze staat nu in de koelkast en wordt morgen gegeven.
De bedoeling is dat het morgen 10 seconde in de magnetron gaat.
Nu zegt de oppas dat je ei niet in de magnetron mag doen omdat er maagproblemen kunnen komen en het zelfs giftig is.
Kan zo'n beetje ei door een groente hapje kwaad als het zo kort in de magnetron gaat?
Weet iemand dit?
Woo thnx dat ik dit lees. Ik heb t gisteren nog gedaan. Nooit geweten 😩. Heb voor vandaag ook nog staan. Mag dan warm laten worden in kokend water wel? Bakje erin leggen?
Nooit geweten.. ik eet ook gewoon opgewarmde eigerechten 🙈 weet wel dat je bijvoorbeeld niet een heel groot stuk ei in de magnetron mee moet verwarmen, dat kan ontploffen.
Ik zou ei en pindakaas introduceren als je kleine thuis is, zodat je zelf e ...
Consultatiebureau zegt dat het een aantal dagen achter elkaar moet. Maar dat gaat dan niet lukken ivm werk. Vandaar dat ze het ook bij de oppas moet krijgen.
We zijn er mee begonnen toen ik 3 dagen achter elkaar vrij had.
Zojuist aan consultatiebureau nagevraagd. Nou ze wisten hier geen antwoord op, dus heb voor de zekerheid maar een nieuw hapje gemaakt haha. Dan is het zeker goed.
Consultatiebureau zegt dat het een aantal dagen achter elkaar moet. Maar da ...
Ah, wij hadden een introductieschema voor 2 dagen van het ziekenhuis en daarna iedere week geven. Is toch maar eenmalig een paar dagen achter elkaar opbouwend?