14 reacties

6 maanden geleden

Ik ben groot Youha fan. Die andere ken ik niet…

6 maanden geleden

Mega grote fan van de youha! Zuigrkacht zeker in te stellen Oprengst bijna even veel als medela freestyle flex ( heb ze allebei ) . Medela is natuurlijk veel duurder maar ook wel beter. Het blijft bij mij goed zitten in de meest simpele sport bh ( heb wel een cup A ). Het gekuid hoor je natuurlijk wel. Wassen is een dingetje , veel onderdelen! Maar ik bevel het zeker aan , heb tijdens het werken makkelijk kunnen kolven achter de pc of thuis tijdens t koken zonder draden etcb de batterij gaat ook lang mee!

6 maanden geleden

Ik heb de Youha, kolfde in t begin evenveel als de Medela maar op de een of andere manier na een paar keer veel minder.. vind ze wel vrij groot dus zeker met een grote cupmaat (wat ik nu heb) zit het niet subtiel🤣

5 maanden geleden

Hoi heb je uiteindelijk iets aangeschaft hiervan of toch niet? Wat is je evt ervaring ermee?

5 maanden geleden

Voedings bh kopen waar je kolf cups in kunt stoppen, ideaal!!

één maand geleden

Mag ik vragen of je een keuze hebt kunnen maken tussen de vulpes en de youha? Zo ja, wat is je ervaring? Ik twijfel ook tussen deze 2 namelijk.

één maand geleden

Reactie op Nathalie_1993

Mag ik vragen of je een keuze hebt kunnen maken tussen de vulpes en de youh ...
Hier precies hetzelfde

één maand geleden

Reactie op Mandyr91

Hier precies hetzelfde
Ik heb de knoop voor mezelf doorgehakt en heb de youha besteld.

één maand geleden

Ik heb de vulpes, ben er heel tevreden over! Nu heb ik natuurlijk niet de youha dus kan ik niet vergelijken. Maar kolf er eigenlijk vrijwel hetzelfde mee als met mijn medela. Het geluid vind ik wel heftig met name met twee tegelijkertijd (soms doe ik er maar een). Dan loopt het niet synchroon. Maar de vrijheid die ik ervoor terug krijg weegt daar zeker tegenop. Vond het ook heel fijn dat er verschillende maten voor de tepel meegeleverd werden en reserve onderdelen.

één maand geleden

Ik gebruik nu een jaar lang de youha. Zuigkracht is prima, ik heb ‘m niet op maximaal staan. Soms neemt de kracht af en dan moet je de ventieltjes vervangen. Daarna is het verschil weer duidelijk te merken. Ik kan de opbrengst niet vergelijken met een ander apparaat. Bij mij blijft het prima zitten in een voedingsbh (kleine cupmaat). Geluid vind ik niet storend. Op mijn werk telefoneer ik ondertussen wel eens, niemand heeft het ooit opgemerkt 😂 Het kolven zelf is supergemakkelijk. Het schoonmaken van alle onderdeeltjes is wel een beetje gedoe. Wat ik altijd doe is het overdag tussen de kolfbeurten zonder uit elkaar te halen of af te spoelen bewaren in een afgesloten plastic bak in de koelkast (alleen motortjes eraf halen natuurlijk). De melkrestjes blijven dus netjes gekoeld. Pas aan het einde van de dag gaat alles om een sopje. ‘S nachts op het afdruiprek en ‘s ochtends kan het zonder af te drogen weer mee. Alles bij elkaar ben ik erg tevreden.

één maand geleden

Reactie op Nathalie_1993

Ik heb de knoop voor mezelf doorgehakt en heb de youha besteld.
Ik zojuist de vulpes🙈

één maand geleden

Reactie op LJ2094

Ik heb de vulpes, ben er heel tevreden over! Nu heb ik natuurlijk niet de y ...
Bedoel je dat het geluid erg hard is?

één maand geleden

Ik heb de youha een paar dagen geleden ontvangen. Hij bevalt super goed, doet wat het moet doen. Is makkelijk in gebruik. Wel een paar puntjes waar ik tegen aan aan loop. * Ik kan niet goed zien of mijn tepel goed in de schelp zit. * Ik weet nog niet goed welke stand het beste werkt, de blauwe of de paarse. (Weet niet goed het schil ook) * De kolfapparaten maken geluid, niet zo zeer storend maar ze lopen niet synchroon. Dit vind ik wel minder prettig in de nacht, dan is het stil. Overdag merk je het niet. En dit zal ieder handsfree kolf apparaat denk ik hebben.

één maand geleden

Reactie op manonnetje

Bedoel je dat het geluid erg hard is?
Ja ik vind het vrij luid ja, hoewel ik pas in een druk restaurant gekolfd had en het toen niet hoorde. Met name als ik bijvoorbeeld op de bank serie probeer te kijken is het wel storend 😂