27 Reacties

één jaar geleden

Ik ben groot Youha fan. Die andere ken ik niet…

één jaar geleden

Mega grote fan van de youha! Zuigrkacht zeker in te stellen Oprengst bijna even veel als medela freestyle flex ( heb ze allebei ) . Medela is natuurlijk veel duurder maar ook wel beter. Het blijft bij mij goed zitten in de meest simpele sport bh ( heb wel een cup A ). Het gekuid hoor je natuurlijk wel. Wassen is een dingetje , veel onderdelen! Maar ik bevel het zeker aan , heb tijdens het werken makkelijk kunnen kolven achter de pc of thuis tijdens t koken zonder draden etcb de batterij gaat ook lang mee!

één jaar geleden

Ik heb de Youha, kolfde in t begin evenveel als de Medela maar op de een of andere manier na een paar keer veel minder.. vind ze wel vrij groot dus zeker met een grote cupmaat (wat ik nu heb) zit het niet subtiel🤣

één jaar geleden

Hoi heb je uiteindelijk iets aangeschaft hiervan of toch niet? Wat is je evt ervaring ermee?

één jaar geleden

Voedings bh kopen waar je kolf cups in kunt stoppen, ideaal!!

één jaar geleden

Mag ik vragen of je een keuze hebt kunnen maken tussen de vulpes en de youha? Zo ja, wat is je ervaring? Ik twijfel ook tussen deze 2 namelijk.

één jaar geleden

Reactie op Nathalie_1993

Mag ik vragen of je een keuze hebt kunnen maken tussen de vulpes en de youh ...
Hier precies hetzelfde

één jaar geleden

Reactie op Mandyr91

Hier precies hetzelfde
Ik heb de knoop voor mezelf doorgehakt en heb de youha besteld.

één jaar geleden

Ik heb de vulpes, ben er heel tevreden over! Nu heb ik natuurlijk niet de youha dus kan ik niet vergelijken. Maar kolf er eigenlijk vrijwel hetzelfde mee als met mijn medela. Het geluid vind ik wel heftig met name met twee tegelijkertijd (soms doe ik er maar een). Dan loopt het niet synchroon. Maar de vrijheid die ik ervoor terug krijg weegt daar zeker tegenop. Vond het ook heel fijn dat er verschillende maten voor de tepel meegeleverd werden en reserve onderdelen.

één jaar geleden

Ik gebruik nu een jaar lang de youha. Zuigkracht is prima, ik heb ‘m niet op maximaal staan. Soms neemt de kracht af en dan moet je de ventieltjes vervangen. Daarna is het verschil weer duidelijk te merken. Ik kan de opbrengst niet vergelijken met een ander apparaat. Bij mij blijft het prima zitten in een voedingsbh (kleine cupmaat). Geluid vind ik niet storend. Op mijn werk telefoneer ik ondertussen wel eens, niemand heeft het ooit opgemerkt 😂 Het kolven zelf is supergemakkelijk. Het schoonmaken van alle onderdeeltjes is wel een beetje gedoe. Wat ik altijd doe is het overdag tussen de kolfbeurten zonder uit elkaar te halen of af te spoelen bewaren in een afgesloten plastic bak in de koelkast (alleen motortjes eraf halen natuurlijk). De melkrestjes blijven dus netjes gekoeld. Pas aan het einde van de dag gaat alles om een sopje. ‘S nachts op het afdruiprek en ‘s ochtends kan het zonder af te drogen weer mee. Alles bij elkaar ben ik erg tevreden.

één jaar geleden

Reactie op Nathalie_1993

Ik heb de knoop voor mezelf doorgehakt en heb de youha besteld.
Ik zojuist de vulpes🙈

één jaar geleden

Reactie op LJ2094

Ik heb de vulpes, ben er heel tevreden over! Nu heb ik natuurlijk niet de y ...
Bedoel je dat het geluid erg hard is?

één jaar geleden

Ik heb de youha een paar dagen geleden ontvangen. Hij bevalt super goed, doet wat het moet doen. Is makkelijk in gebruik. Wel een paar puntjes waar ik tegen aan aan loop. * Ik kan niet goed zien of mijn tepel goed in de schelp zit. * Ik weet nog niet goed welke stand het beste werkt, de blauwe of de paarse. (Weet niet goed het schil ook) * De kolfapparaten maken geluid, niet zo zeer storend maar ze lopen niet synchroon. Dit vind ik wel minder prettig in de nacht, dan is het stil. Overdag merk je het niet. En dit zal ieder handsfree kolf apparaat denk ik hebben.

één jaar geleden

Reactie op manonnetje

Bedoel je dat het geluid erg hard is?
Ja ik vind het vrij luid ja, hoewel ik pas in een druk restaurant gekolfd had en het toen niet hoorde. Met name als ik bijvoorbeeld op de bank serie probeer te kijken is het wel storend 😂

één jaar geleden

Reactie op Mandyr91

Ik zojuist de vulpes🙈
Mag ik vragen hoe de Vulpes je bevalt? Ik sta op het punt hem ook aan te schaffen maar ik twijfel nog…😅

één jaar geleden

Reactie op Noâ Lohstroh

Mag ik vragen hoe de Vulpes je bevalt? Ik sta op het punt hem ook aan te sc ...
Ik heb hem teruggestuurd. De motor sloot bij 1 van de 2 niet goed aan, waardoor hij haperde. Verder opzich een prima handsfree kolf, wel heel groot en vond het niet fijn dat je zo tijdens het kolven niet kan zien hoeveel melk er al inzit. Kolf nu weer met m'n Philips Advent🙈

één jaar geleden

Reactie op Mandyr91

Ik heb hem teruggestuurd. De motor sloot bij 1 van de 2 niet goed aan, waar ...
Ah heel erg bedankt voor je reactie!! Goed om te weten!🤗

één jaar geleden

Iemand met Vulpes (of een ander relatief ‘goedkoop’ merk) die de kolf specifiek wel of niet aanraad voor grotere borsten? Ik heb zelf cup G en vroeg me af of deze geschikt zouden zijn..

één jaar geleden

Ik heb de youha, heel tevreden over. Krachtige kolf en prettig in gebruik.

één jaar geleden

Ik heb de youha the ins gen1. Had een medela en heb een kolfconsult gehad met elvie, en andere merken. Uouha is wel iets minder sterk dan ik dacht te willen hebben. Maar eigenlijk is het verschil in opbrengst er niet. Dus ik dacht harder is beter. Maar dat lijkt niet zo. Ik ervaar veel plezier van de handsfree omdat het gewoon onbewust kolven is. Merkte met de elvie ook direvt een hogere opbrengst. Omdat ik gewoon relaxter ben. Ook met kolven op het werk. Ik kan gewoon lekker even op mijn telefoon bezig zonder teveel Met kolven bezig te zijn. Heb hem gekocht via Ali expres. Stuk goedkoper en het is roch een Chinees merk. Geluid is er wel maar niet heel erg hard. Dikke aanrader! Blijf goed zitten maar je moet ze wel gewoon even met zorg in doen zegmaar.