10 Reacties

5 jaar geleden

Ja of misschien in een beker of zo zodat het gedeelte onderin nog warmer blijft?

5 jaar geleden

Metselen, zeg ik altijd tegen mn man, anders wordt het koud. Dooreten/voeren dus 🤣 Ik legde vaak een dekseltje van een tupperbakje erover, klein stukje van het schaaltje niet bedekt om te kunnen scheppen.

5 jaar geleden

Steeds een beetje opscheppen uit hete pan? Dat je het in de pan warmer kan houden dan in het bordje zegmaar, als je het deksel erop houd..

5 jaar geleden

Reactie op Larissavw

Metselen, zeg ik altijd tegen mn man, anders wordt het koud. Dooreten/voere ...
Het is niet de snelste eter, zeg maar. Heeft ie van z'n moeder 😆

5 jaar geleden

Een warmhoudbordje. Zo een wat je vult met warm water. Mijn moeder toverde er een te voorschijn van zolder toen mijn nichtje aan warm eten toe was. Ideaal en veilig!

5 jaar geleden

Reactie op frenkel1988

Een warmhoudbordje. Zo een wat je vult met warm water. Mijn moeder toverde ...
En dat vul je dan met heet water? Koelt dat dan niet alsnog snel af?

5 jaar geleden

En dat vul je dan met heet water? Koelt dat dan niet alsnog snel af?
Nee hoor, het houdt het voedsel lange tijd op temperatuur. De onderkant van het bord wordt niet warm omdat de bodem dikker is. Zo kun je makkelijk 30-45minuten over een maaltijd doen.

5 jaar geleden

Wij doen het in de magnetron extra warm maken, dan de helft op een plat bord en de andere helft laten we warm in de magnetron staan. Zodra het bord leeg is, gieten we de rest op het bord. Werkt perfect.

5 jaar geleden

"Baby Ono Roze Warmhoudbord | MamaLoes" https://www.mamaloesbabysjop.nl/baby-ono-warmhoudbord-1070-roze?channable=01abc16964003539383033ec&gclid=Cj0KCQiAmfmABhCHARIsACwPRADml7jv3OsL27TAhshZF7A3MA-2zbQL1DCduw3spZ386qsl0PWdxNkaAhnoEALw_wcB Wij gebruiken die, daar doe je kokend heet water in en dan blijft het ook een tijdje op een mooi tempratuur. Bij ons werkt het goed, zit een zuignap onder waardoor het op de tafel blijft "plakken"