10 Reacties
5 jaar geleden
Ja of misschien in een beker of zo zodat het gedeelte onderin nog warmer blijft?
5 jaar geleden
Steeds een beetje opscheppen uit hete pan? Dat je het in de pan warmer kan houden dan in het bordje zegmaar, als je het deksel erop houd..
5 jaar geleden
Reactie op Larissavw
Metselen, zeg ik altijd tegen mn man, anders wordt het koud. Dooreten/voere ...
Het is niet de snelste eter, zeg maar. Heeft ie van z'n moeder 😆
5 jaar geleden
Een warmhoudbordje. Zo een wat je vult met warm water. Mijn moeder toverde er een te voorschijn van zolder toen mijn nichtje aan warm eten toe was. Ideaal en veilig!
5 jaar geleden
Reactie op frenkel1988
Een warmhoudbordje. Zo een wat je vult met warm water. Mijn moeder toverde ...
En dat vul je dan met heet water? Koelt dat dan niet alsnog snel af?
5 jaar geleden
En dat vul je dan met heet water? Koelt dat dan niet alsnog snel af?
Nee hoor, het houdt het voedsel lange tijd op temperatuur. De onderkant van het bord wordt niet warm omdat de bodem dikker is. Zo kun je makkelijk 30-45minuten over een maaltijd doen.
5 jaar geleden
"Baby Ono Roze Warmhoudbord | MamaLoes" https://www.mamaloesbabysjop.nl/baby-ono-warmhoudbord-1070-roze?channable=01abc16964003539383033ec&gclid=Cj0KCQiAmfmABhCHARIsACwPRADml7jv3OsL27TAhshZF7A3MA-2zbQL1DCduw3spZ386qsl0PWdxNkaAhnoEALw_wcB
Wij gebruiken die, daar doe je kokend heet water in en dan blijft het ook een tijdje op een mooi tempratuur. Bij ons werkt het goed, zit een zuignap onder waardoor het op de tafel blijft "plakken"














