12 Reacties
3 jaar geleden
Ik ben een loedermoeder want heb wel haring gegeten, alleen vers van de visboer. Die haring js diepgevroren geweest waardoor er een groot gedeelte van de bacteriën doodgaat. Niet alles maar dit risico heb ik dus genomen.
3 jaar geleden
Nee, gewoon ff laten staan. Waarom het risico nemen? En kan je vertellen, de eerste hap zoute haring in de kraamweek was zo lekker weer! Heb er kraamtranen om gelaten hahah. Juist omdat ik het zo lang heb gelaten smaakte ie heerlijk. Maar echt, risico voor de kleine vs lekkere trek vind ik niet eens een twijfelpunt.
3 jaar geleden
Nee, niet eten. Waarom risico lopen? Het is maar 9 maanden. Je vergeeft het jezelf toch nooit als het slechte haring was en je kindje of jij blijvende consequenties ondervinden?
3 jaar geleden
https://www.voedingscentrum.nl/nl/service/vraag-en-antwoord/zwanger-en-baby/kun-je-haring-eten-als-je-zwanger-bent.aspx
Ik zou dit lezen en dan je eigen conclusie trekken of je dat kleine risico wil nemen.
Ikzelf at geen rauwe vis, wel af en toe garnalen/gamba’s.
3 jaar geleden
Ik at het wel gewoon. Maar niet heel veel hoor. Eens in de maand had ik echt die neiging en dan at ik er 1tje vers van de pers (niet uit de supermarkt) met extra veel uitjes! Heb een gezonde knul op de wereld mogen zetten. 🥰
3 jaar geleden
Ik at het wel gewoon. Maar niet heel veel hoor. Eens in de maand had ik ech ...
Ik at ook af en toe gerookte paling. Mijn man is gek op vis roken en warm uit de ton? Ik kon het niet weerstaan. Wederom een paar stukjes, geen hele paling hoor!
Heerlijk!👌🏻















