11 Reacties

15 dagen geleden

Ohhh lijkt me idd wel zwaar ja..! Maar ik denk dat je weinig kunt doen? Gelukkig slaapt hij snachts wel goed! Draagzak werkt hier wel idd ook goed. En ik heb een Rockit Baby gekocht, die blijft de wandelwagen wiebelen na het wandelen. Verder weinig tips denk ik..

15 dagen geleden

Ach ja dat is pittig he! Ik heb het met mijn zoontje gehad. Snachts 0 problemen idd. Toen we op visite waren bij iemand met de mamaroo hebben we hem daar voor de gein eens ingedaan. Kind sliep en was zen!! Had even de handen vrij en kindlief had een lekker dutje, top. Helaas had hij al het max gewicht toen.. 🥲 Volgend kindje ga ik deze aan schaffen als het weer zo gaat. 😊

15 dagen geleden

Klinkt toch als een beetje normaal gedrag voor een kleine. Hier ook gehad en het was echt dodelijk vermoeiend. Maar veel de draagdoek gebruikt en de wandelwagen. En hulp inroepen als je er zelf even doorheen zit! Hier ging het ineens na 4,5/5 maanden beter en sliep hij zonder hulp in zn eigen bedje. Lijkt eindeloos te duren maar het komt echt goed!☺️

15 dagen geleden

Waar zit het probleem denk je? Valt hij niet in slaap of wordt hij wakker als je hem weglegt? En al naar het slaapschema gekeken?

15 dagen geleden

Mijn zoontje sliep aan t begin ook alleen op mij. Of in de box. Hij viel altijd in slaap met het geluid van de stofzuiger dus plande het stofzuigen gewoon rond slaaptijd 😋 Uiteindelijk werkte dit ook zo in zijn eigen bed. Stofzuiger hebben we vervangen voor een white noise dit deed ook echt wonderen.

15 dagen geleden

Reactie op Mamanonon

Waar zit het probleem denk je? Valt hij niet in slaap of wordt hij wakker a ...
Ik heb het idee dat hij denkt dat ik hem alleen laat en niet meteen terug kom als er iets is. Hij is opgenomen geweest in het ziekenhuis en daar is hij natuurlijk ook vaak alleen geweest..

15 dagen geleden

Heel herkenbaar! Met onze oudste ook gehad. Tot 16/17 weken konden we hem overdag niet wegleggen. Toen ging het langzaam beter ❤️ nu is hij 3,5 en slaapt super goed. Dus het kan echt normaal zijn.

15 dagen geleden

Je kind is nog heel jong....Waarom verwacht je dat hij zo veel alleen wil/kan slapen. Het is normaal gedrag en ik denk dat je het beter kunt accepteren dan allerlei oplossingen probeert te zoek

15 dagen geleden

Misschien heb je iets aan Snuggles en Dreams van Nathalie Schittekatte. Veel tips op haar website en socials. Heeft mij veel geholpen inzicht in t slapen van mijn zoontje te krijgen. Liefde van een moeder is ook erg fijn Veel succes!

15 dagen geleden

Ik heb een poosje gezeten tot hij sliep en dan slapend wegleggen (toen de contact slaapjes ook echt mn neus uitkwamen en ik krom liep door de draagzak). Daarbij zijn de slaapfases van belang. Als je te vroeg bent, schrikken ze weer wakker. Er staat ergens op het internet iets over die fases maar het duurt vaak rond de 5-10 min dacht ik. En wat ook werkt is even het armpje optillen. Als het vanzelf naar beneden valt, slaapt ie diep genoeg om over te leggen.

14 dagen geleden

Heeeel herkenbaar. Onze zoon heeft tot ongeveer 5 maanden alleen maar in de draagzak geslapen overdag, later sliep hij ineens ook in de kinderwagen dus zijn we de draagzak gaan vervangen voor de kinderwagen en uiteindelijk doet hij nu 2 slaapjes in zijn bed! Hij is nu 10 maanden….