21 Reacties

3 maanden geleden

Oh ik heb mijn bericht gekopieerd van een ander forum waar ik het ook heb geplaatst, vandaar al die extra overbodige tekst 😅

3 maanden geleden

Ik had dit met mijn dochtertje rond de 3 maanden maar dan alleen tijdens drinken aan de borst. Bij mijn dochter bleek haar nekje en rechter schoudertje vast te zitten (met bevalling haar handje naast naar hoofd gehad) Wij zijn toen terug naar de osteopaat gegaan (waren we ook al geweest net na de bevalling ivm vastzitten net door dat handje) Meteen na de eerste behandeling ging het beter! Nou kan ik alleen mijn eigen ervaring delen maar een bezoekje aan de osteopaat kan ik altijd aanraden.

3 maanden geleden

We hebben ook nog een tijdje neusspray (zoutoplossing) gebruikt voor de voeding, op aanraden van de huisarts

3 maanden geleden

Ik zou een verwijzing vragen naar de kinderarts. Er is overduidelijk iets aan de hand en jullie hebben al een hoop geprobeerd. Ik denk altijd direct aan koemelkeiwitallergie, maar dat komt omdat dit in beide families zit. Het kan echter ook iets anders zijn zoals in de eerdere reactie. Ik denk dat een kinderarts dit allemaal het beste kan inschatten

3 maanden geleden

Ms spruw in haar mondje? Laat ze de speen vaak los?(klinkt als een ‘klak’ geluidje). Ze kunnen daar veel pijn van hebben, maar ze drinkt dan toch omdat ze honger heeft… Zie je witte aanslag op haar tong/gehemelte?

3 maanden geleden

Heb je ook een grotere maat speen al geprobeerd ?

3 maanden geleden

En is dit van het begin af aan? Misschien toch nog iets van krampjes? Osteopaat vind ik ook een goede! Grotere of kleinere speen? Hoelang doet ze over een flesje? Lastig en zielig blijft het he, hopelijk vind je gauw het probleem en kun je er iets aan doen.

3 maanden geleden

Reactie op Dennise89

En is dit van het begin af aan? Misschien toch nog iets van krampjes? Oste ...
Oh ja inderdaad, grotere speen zijn we ook al op overgestapt! Als ze rustig drinkt, duurt het ongeveer 15 minuten, soms wat meer. Met de onrust een stuk langer.

3 maanden geleden

Reactie op Janinevw93

Heb je ook een grotere maat speen al geprobeerd ?
Ja inderdaad, dat was ik vergeten op te schrijven. Hebben we gedaan:)

3 maanden geleden

Reactie op Lauranne86

Ms spruw in haar mondje? Laat ze de speen vaak los?(klinkt als een ‘klak’ g ...
Nee, is het ook niet!

3 maanden geleden

Heel erg bedankt voor het meedenken allemaal! Osteopaat en kinderarts zijn inderdaad goede opties. Hoop dat we gauw vinden wat het is

3 maanden geleden

Koemelkallergie zit hier aan beide kanten niet in de familie maar kan absoluut geen kwaad dat te checken!

3 maanden geleden

Hier precies hetzelfde helaas.. de voeding lijkt niet goed te vallen. Wij zijn overgegaan op dieet voeding voor koemelkallergie en nu is het al stukken minder! Zou er toch eens naar kijken. Osteopaat kan ook veel duidelijkheid geven!

3 maanden geleden

Hier had ik precies het zelfde. Ben door verwezen naar het ziekenhuis, en heb uiteindelijk nutrilon omeo moeten gebruiken met gelilact om de voeding dikker te maken. Hij had heel veel krampen en kon geen ontlasting maken. Vraag advies aan het cb, zo zijn wij in het ziekenhuis terecht gekomen. En naar 1 week een totaal andere baby.

3 maanden geleden

Heel herkenbaar! Wij zijn bij de osteopaat geweest en hij bleek krampjes te krijgen tijdens de voeding. Als tip meegekregen om de voetzooltjes tegen elkaar aan te houden tijdens de voeding. Hij drinkt hierdoor een stuk beter!

3 maanden geleden

Misschien is het al gezegd maar heb je de tongriem laten controleren? En indd osteopaat :)

3 maanden geleden

Reactie op Also

Misschien is het al gezegd maar heb je de tongriem laten controleren? En in ...
Volgens mij heeft de kraamverzorgster gekeken naar de tongriem! Maar morgen bellen we even de huisarts, dan moet die toch nog maar eens daarnaar kijken..

3 maanden geleden

Reactie op SouSaiAdam

Heel herkenbaar! Wij zijn bij de osteopaat geweest en hij bleek krampjes te ...
Wat een fijne tip, dat gaan we proberen!

3 maanden geleden

Reactie op Jansss

Hier precies hetzelfde helaas.. de voeding lijkt niet goed te vallen. Wij z ...
Osteopaat gaan we ook zeker proberen:)

3 maanden geleden

Bedankt allemaal! ❤️