6 Reacties

één maand geleden

Mijn zoontje vindt dit ook lastig (hoort er helaas bij). Ik leg hem bij eerste vermoeidheidssignalen + gelet op wakkertijden, in de co sleeper. Ik blijf dan even bij hem, troost hem in bedje. Dit lukt de laatste tijd erg goed. Dus nee niet zelfstandig in slaap.vallen, maar hoef hem niet in mn armen in slaap te wiegen. Dus misschien dat eens proberen?

één maand geleden

Ik las toevallig vanochtend ergens dat je dan het beste kunt starten met hem op je neer te leggen en in slaap laten vallen, maar NIET meer te wiegen. Zodra dat lukt is de volgende stap in z'n bed leggen en erbij blijven. En

één maand geleden

Oh en in de kinderwagen leren ze ook zelfstandig in slaap vallen. Dus lekker even wandelen met de kleine

één maand geleden

Reactie op Mabv

Oh en in de kinderwagen leren ze ook zelfstandig in slaap vallen. Dus lekke ...
Is hier maar 2x gebeurd 😂! Wandel veel met hem maar hij vindt het zo leuk om alles te zien ook hahah

één maand geleden

Wakker wegleggen, als hij begint te huilen: oppakken, troosten door op zijn kontje te tappen, sssshhhhh zeggen. Zodra hij is gekalmeerd, wegleggen. Begint hij te huilen, weer riedeltje opnieuw. Belangrijk is dat je hem echt niet meer wiegt en steeds weg blijft leggen. De eerste avonden ben je soms wel 40x hetzelfde aan het doen en vraagt het héél veel van je geduld, maar het wordt dag voor dag minder: 30x, 20x, 10x.... totdat hij het doorheeft.

één maand geleden

Reactie op Demivanculenborg

Is hier maar 2x gebeurd 😂! Wandel veel met hem maar hij vindt het zo leuk ...
Ja, er stond wel bij; ga wandelen als hij vermoeisheidssignalen toont. Wellicht is dat nog een slim idee?