5 Reacties

茅茅n jaar geleden

Ik zelf vond de medela niet zo krachtig. Was er wel mee begonnen maar al snel over gegaan op horigen. Je kan ook een kolf consult overwegen omdat je zo veel kolft?

茅茅n jaar geleden

Ik zou voor een kolfconsult gaan. Je haalt niet met elke kolf hetzelfde resultaat (ik had zelfs met bepaalde kolven dat ik helemaal niks kolfde) Ik had zelf de freestyle flex. Op de site van medela vind je een verschillen overzicht.

茅茅n jaar geleden

https://www.medela.nl/borstvoeding/blog/tips/borstkolf-keuzehulp Hier kan je kiezen wat je wel en niet wilt en welke medela kolf hier bij past. Succes met het maken van je keuze

茅茅n jaar geleden

Ik niet zeggen welke voor u geschikt is. Ik had zelf de medela swing maxi gekocht. De voordelen die er bij stonden waren degene die ik zocht. Heb hem uiteindelijk niet kunnen gebruiken. Zit nog nieuw in de doos, dus moest je kiezen voor de swing maxi, ik heb er eentje in de aanbieding volledig nieuw.

茅茅n jaar geleden

Als ik jou wat zou ik toch echt gaan voor een kolfconsult. Ik heb zelf een horigen, werkt voor mij perfect. Medela was voor mij veel minder geschikt. Het type schild, kracht van de motor, er zijn zooo veel verschillen.