5 Reacties

één jaar geleden

Als het echt reflux is en zo erg is het misschien fijner om naar een dokter te gaan en medicatie voor te laten schrijven voor het zuur. Dan heeft je kindje minder last van zijn maagje. Mijn zoontje spuugde ook veel maar huilde niet. Daarom wilden ze niets voor schrijven. Ik heb hero classic en ben johannesbroodpitmeel erbij gaan doen zodat het wat dikker werd en hij minder spuugde. Ik heb wel die van pit&pit omdat het bijna nergens meer te krijgen is door leveringsproblemen En die van de kruidvat werd het spugen erger Terwijl die van de nutrilon hem deed verstoppen Die van pit&pit is biologisch en ik heb aan een beetje genoeg.

één jaar geleden

Bij ons ook hero classic en ivm verborgen reflux overgegaan op comfort +. Het is niet helemaal weg maar een heel stuk beter geworden

één jaar geleden

Ik ben na 3 weken overgegaan op Hero baby comfort + en daar ben ik heel positief over. Ze heeft nu elke dag ontlasting, spugt amper meer, en ze komt nu niet meer om de 2 uur. Bij mijn dochter heeft de nieuwe flesvoeding enorm geholpen.

één jaar geleden

Bedankt voor de reacties! Ik ben al met hem bij de huisarts geweest maar zij zegt dat het erbij hoort 😅. Maar ik ben zelf van mening dat een baby geen pijn hoeft te hebben. We zijn nu begonnen met de gewone voeding met johannesbroodpitmeel. Het lijkt al wel iets beter te gaan. Als ik nog niet tevreden ben dan wil ik overgaan op Hero comfort.

één jaar geleden

Ja onze kinderarts zei dat ook en adviseerde niet om over te stappen van voeding want dat wil je niet voor de darmen ect. Toen was ik er klaar mee en toch gewoon gedaan. Ben er blij van! Daarvoor hebben we jhbm geprobeerd maar daar kreeg ze hele erge buikkrampen van. Daarna gelilact dit fikt de voeding in maar krijgen ze geen darmkrampjes van. Hielp bij ons wel maar naar een paar dagen werden de klachten toch weer erger. Misschien is 1 vd 2 voor jullie nog het proberen waard