12 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben ook, ivm obstipatie van mn dochter, de hero comfort aangeschaft. Ik heb op dinsdag 7 september het gekocht en we merken nu een aantal dagen pas echt verbetering en dat haar ontlasting dunner is en makkelijker komt. Het heeft dus echt even tijd nodig. Soms wel 2 weken

2 jaar geleden

Hier zijn we langzaam aan het overstappen van bv naar hero comfort vanwege het vele spugen. Voor het spugen werkt het meteen, het poepen lijkt nu beetje opgang te komen (vond het vrij veel in één keer🙈) Ik volg even mee hoe het gaat. Hoeveel poept ze nu?

2 jaar geleden

Reactie op Sanneengelman

Hier zijn we langzaam aan het overstappen van bv naar hero comfort vanwege ...
Ben ook een maand geleden km die reden overgestapt. Met BV veel spugen en nu met de comfort voeding gaat het een stuk beter! Ontlasting was eerst heel wisselend.. Ene keer heel dun andere keer weer dikker. Na zo'n 2 weken was dat redelijk genormaliseerd.

2 jaar geleden

Ik lees even mee, ons zoontje van 3 weken oud heeft ook erg last van obstipatie en ook wij moeten op aanraden van het cb gedeeltelijk overstappen op Hero comfort flesvoeding. Wij gaan hier morgen mee beginnen hoop dat het helpt.

2 jaar geleden

Ben ook een maand geleden km die reden overgestapt. Met BV veel spugen en n ...
Oke! Ja met borstvoeding hier ook veel spugen en onrustig erna. Dit lijkt wel iets beter te helpen maar we zijn ook nog maar week bezig. Wel fijn om te horen dat het als het goed is stabieler wordt!

2 jaar geleden

Ik kan er helaas nog niet zo veel over zeggen. Wij gebruiken nu namelijk ook lactulose, omdat de ontlasting echt keihard was en er bloed bij zat. Ik kijk het nog een weekje aan en hoop dan echt dat we verbetering gaan zien. Zo zielig om je kleintje pijn te zien lijden! 🙁

2 jaar geleden

Wij hebben hier goede ervaring mee. We hadden eerst nutrilon Omneo, maar dat was drama. Ook allerlei laxatie middelen erbij gehad. Overstap naar Hero comfort loste alles op. Maar ik denk dat het per kindje verschilt hoe ze op bepaalde voeding reageren..

2 jaar geleden

Reactie op SuzRa

Wij hebben hier goede ervaring mee. We hadden eerst nutrilon Omneo, maar da ...
Wat fijn zeg! Hoe lang duurde het voordat je verschil merkte?

2 jaar geleden

Reactie op Pau94

Wat fijn zeg! Hoe lang duurde het voordat je verschil merkte?
Echt al heel snel, binnen enkele dagen 👍🏻 daarna nooit meer problemen gehad met zijn ontlasting. Daarvoor was het echt drama (lactulose gebruikt ed)

2 jaar geleden

Na een week gingen we verschil merken. Sinds 4 dagen poept ze nu elke dag en is de ontlasting normaal 😊

2 jaar geleden

Wij zijn maandag hiermee gestart (ze was toen 2 weken oud). Gelijk al veel minder (verborgen) reflux klachten en diezelfde nacht had ze al 2 poepluiers. Nu iedere dag sowieso 1 tot 2 poepluiers! Hoe blij kan je worden van die luiers 😂

2 jaar geleden

Wij zijn hier sinds afgelopen zaterdag mee gestart, en merken echt mega veel verschil bij onze kleine man. Ontlasting gaat veel beter lijkt ie geen moeite mee te hebben en hebben nu weer 1 a 2 poep luiers in de 2 dagen. Kortom, bij ons een blij mannetje, dus ook een blije papa & mama 🤪