17 Reacties

2 jaar geleden

Een billendoekje er overheen leggen 😅

2 jaar geleden

Doekje over zijn “pistooltje” heen leggen tijdens het verschonen. - dit is ons geleerd door de kraamhulp, werkt perfect.

2 jaar geleden

Als zijn piemeltje stijf is dan weet je dat hij elk moment kan plassen.. idd ook doekje erover leggen. 😂

2 jaar geleden

Even een koud nat billendoekje onder de bovenrand van de luier doorhalen voordat je de luier openmaakt. Dan plassen ze het laatste plasje uit.

2 jaar geleden

Ik leg er altijd een spuugdoekje van wat dikkere handdoekstof op. Had een hele lading overgenomen van iemand en komt goed van pas :p zo'n nat billendoekje is minder prettig (koud) en minder zwaar.

2 jaar geleden

Nou hier een jongetje van 3 weken en een billendoekje is niet genoeg hij plast er gewoon doorheen haha ik leg een hydrofiele washandje op zijn piemeltje

2 jaar geleden

Reactie op Noia

Even een koud nat billendoekje onder de bovenrand van de luier doorhalen vo ...
Dat hielp hier ook!

2 jaar geleden

Hier ook regelmatig, wat we er ook vooraf of naderhand opleggen. Heb nu via Etsy 'pee pee teepee's' besteld. Soort tipitentjes met absorberend materiaal, welke je kunt wassen en hergebruiken. Moet ze nog ontvangen, ben benieuwd.

2 jaar geleden

Een hoedje maken van een borstkompres en dat erop leggen! 😊

2 jaar geleden

Ik gebruik gastenhanddoekjes dat absorberend het meeste

2 jaar geleden

Ik kietel tussen z’n navel en plasser voor ik ‘m ga verschonen. Meneer gaat dan altijd nog plassen waardoor ik tijdens het verschonen nergens last van heb!

2 jaar geleden

Hier ook een zoon van 6 weken die vaak na het openen nog even plast. Lijkt door het temperatuurverschil te komen. Ik doe de luier dus na het openen nog weer even dicht en wacht een paar seconden op het laatste beetje. Doe ook geregeld even met een koud doekje onder zijn navel en dan plast hij ook vaak het laatste beetje uit in de al vieze luier. Daarna dus pas een schone aan :-) Succes!😉

2 jaar geleden

Nieuwe luier alvast opengeklapt onder de billen leggen voor het verschonen. Dat werkt veel sneller waardoor als hij plast ik al klaar ben. En twee: als het toch voor die tijd misgaat, kun je heel snel de nieuwe luier dichtklappen en de plas opvangen.

2 jaar geleden

Spuugdoekjebij de hand houden

2 jaar geleden

We hebben speciale kleine badstof doekjes gemaakt die we even over zijn zaakje leggen. Werkt prima!

2 jaar geleden

Met een billendoekje het stukje onder zn navel vegen. Door de kou plast hij, als het nog moet. Bij mn dochter helpt het ook want ook een meisje kan je verassen met een plasje bij het openen vd luier.

2 jaar geleden

Hydrofiel washandje leg ik er standaard op