9 Reacties
3 jaar geleden
Ik deed het water in een grote maatbeker dan de poeder erbij en dan met de mixer erdoor. En ik goot alles terug in de fles en zette dat in de frigo. Als ik nodig had goot ik het gewoon in het flesje. Nooit geen klonters gehad.
3 jaar geleden
Reactie op SarahLimburg
Ik deed het water in een grote maatbeker dan de poeder erbij en dan met de ...
Wat ik nu heb gedaan is 800ml voorbereid. Kokend water en daar in 8 schepjes (1 schepje per 100ml). Daarna met een staafmixer goed gemixt. Terug de koelkast in gedaan. Wanneer ik zijn voeding maak neem ik daaruit 120ml verdikte water en 4 schepjes poedermelk en dan opwarmen in flessenverwarmer.
Is dit juist?
3 jaar geleden
Ja dat klopt. Ik deed dit zelfs gewoon met water op kamertemperatuur en geen kokend water. Dat ging ook.
2 jaar geleden
Reactie op SarahLimburg
Ik deed het water in een grote maatbeker dan de poeder erbij en dan met de ...
Hey Sarah, even polsen: hoe deed jij dit dan als je wegging?
2 jaar geleden
Reactie op Roxanneke
Ik deed een afgestreken lepeltje per 100 ml water, koud water. Mixen met de ...
Hey, zo doe ik het ook! Maar stel nu dat je - ik zeg maar iets - enkele uren gaat wandelen in het bos en je een flesje meeneemt. Kan je dan je gelilact uit de koelkast meenemen? En er dan je poeder bijdoen? Zodat het eigenlijk kamertemperatuur is?
2 jaar geleden
Gebruiken jullie echt die maatschep voor 100 ml? Dan word het zo mega dik vind ik. We gebruiken nu de helft aangemaakt gelilact en de rest water en dat gaat wel prima. Inderdaad doen wij het aanmaken voor een hele dag en dan in een flesje mee. We door er dan extra warm water bij om de voeding aan te maken.














