5 Reacties
5 jaar geleden
Hi, ik maak altijd een paar porties en vries het dan in. Even laten ondooien en je hebt snel een lekker fruit hapje. Ik doe dat altijd via de magnetron op ontdooi stand, je kan het natuurlijk ook eerder eruit halen en op het aanrecht zetten. Ik vind ook altijd dat peer en banaan gaat verkleuren, maar zodra je er iets van Kiwi doorheen doet is dat weg. :)
5 jaar geleden
Reactie op Annemarijn
Hi, ik maak altijd een paar porties en vries het dan in. Even laten ondooie ...
Hoi, ik lees dat je het fruithapje ontdooit in de magnetron. Volgens mij is dat schadelijk voor de gezondheid/voedingswaarde daarvan. Tegenwoordig ontdooi ik het eten in de koelkast of op het aanrecht.
5 jaar geleden
Druppel citroensap doet wonderen voor de verkleuring. Ik gebruik een ijsblokjes tray en doe daar het hapje in haal 4 blokjes fruit 3ruit en 4 blokjes groente. En dit laat ik dan ontdooien. Gaat super snel verder hoor.
5 jaar geleden
Reactie op Mirthe81
Hoi, ik lees dat je het fruithapje ontdooit in de magnetron. Volgens mij is ...
Op de ontdooi stand mag dat wel, maar ik snap je bezorgdheid hoor. Ik heb het ook meerdere malen opgezocht. Het voedingcentrum is altijd een goed betrouwbare bron. :)














