83 Reacties

2 jaar geleden

Eerst water koken en koud kraanwater erbij en na een week heb ik een waterkoker gekocht die je op graden kan instellen. Deze kan op 40 graden dus is meteen klaar om te drinken!

2 jaar geleden

Ik heb bij mn oudere kids gewoon lauw/handwarm kraanwater gebruikt. Wij drinken ook gewoon kraanwater. Veel makkelijker ook.

2 jaar geleden

Laagje gekookt water en dan aanvullen met koud water tot de juiste hoeveelheid en daarna poeder erin doen. Altijd even temperatuur checken voor het het poeder erbij doet.

2 jaar geleden

Reactie op Raeven

Ik heb bij mn oudere kids gewoon lauw/handwarm kraanwater gebruikt. Wij dri ...
Snap ook niet dat daar zo moeilijk over word gedaan!

2 jaar geleden

Laagje gekookt water en dan aanvullen met koud water tot de juiste hoeveelh ...
Gewoon uit de waterkoker? Of in een pannetje?

2 jaar geleden

Koud kraanwater en dan in de flessenwarmer. Ik weet dat veel mensen dit overbodig vinden maar ik vind het super handig 🙈 Ondertussen verschoon ik de luier en dan is de fles warm.

2 jaar geleden

Gewoon uit de waterkoker? Of in een pannetje?
Wij hebben toevallig een Cooker, dus daaruit. Maar op de camping gewoon uit waterkoker. En waar wij wonen is het kraanwater gewoon prima. In Frankrijk op de camping hadden we voor de zekerheid wel water uit flessen gedaan

2 jaar geleden

Je kunt geen warm water uit de kraan gebruiken, door de warmte komen er metalen vrij die in het water terecht komen. Waterleiding bedrijven raden dit af. Google het maar eens. Dus toch echt koud water in de magnetron doen of waterkoker of flesverwarmer. Ik doe altijd 130ml koud water en 50ml gekookt water uit de waterkoker.

2 jaar geleden

Flesje vullen met koud water, even in de magnetron (180ml 45 sec op 650w) poeder er bij en roeren met een lepel. Ik deed in de eerste weken ook heel krampachtig 37° meten maar daar waren we snel vanaf. Als we ergens op bezoek zijn gewoon de kraan op een lekker temperatuurtje, flesje vullen en poeder er bij. Ze drinkt nu ook koud water... ook uit de kraan dus ja 🤓

2 jaar geleden

Flesje vullen met kraanwater, poeder erbij, shaken. Maatbeker met kokend water, fles erin. 5 minuten wachten en klaar🙂

2 jaar geleden

Fleswater in de microgolf en dan het poeder erbij!

2 jaar geleden

Koud water in flesje, flesje in de magnetron, poeder erbij en dan roeren. Poeder staat al klaar in poedertoren. Ik maak dat klaar voor 4 dagen ongeveer. Tellen tot 6 is soms nog wel mogelijk, vooral met een huilende baby op de achtergrond 😅

2 jaar geleden

Ik deed altijd koud kraan water in de magnetron en dan poeder erbij en roeren met een vork. Niet schudden dan komt er meer lucht bij en daar kunnen ze last van krijgen

2 jaar geleden

Als je kindje veel last heeft van krampjes of er gauw last van heft. Zou ik eerst het water koken. Ons kleintje had toen erg gauw last van krampjes en met gekookt water bijna niet meer.

2 jaar geleden

Reactie op Raeven

Ik heb bij mn oudere kids gewoon lauw/handwarm kraanwater gebruikt. Wij dri ...
Dit deed ik dus ook. Eerste maanden door krampjes wel koud water in de magnetron gedaan. Maar zodra ze van de krampjes af was dit dus ook gedaan. Warm water uit de kraan poeder erbij en klaar.

2 jaar geleden

Ik doe het minimale in de waterkoker, is zo klaar. Dan een laagje daarvan in het flesje en met koud water bijvullen.

2 jaar geleden

Reactie op Lilaaa

Koud kraanwater en dan in de flessenwarmer. Ik weet dat veel mensen dit ov ...
Vraagje! Ik heb een flessenwarmer staan maar gebruik hem dus gewoon niet omdat het lijkt alsof het veel omslachtiger is. Maar verwarm je in de flessenwarmer eerst enkel het water en doe je dan de melkpoeder erbij, of maak je het flesje inclusief poeder klaar en doe je hem dan in de flessenwarmer? Moet er nog ff handigheid in krijgen 🤷🏻‍♀️

2 jaar geleden

Ik heb een maatbeker en doe hier 150 ml kokend water uit de quooker in en 250ml koud water uit de kraan. Even roeren en voelen en dan in de fles en dan is ie perfect.

2 jaar geleden

Reactie op P & W ❤️

Flesje vullen met kraanwater, poeder erbij, shaken. Maatbeker met kokend wa ...
Waarom meng je het kokende water niet met koud water uit de kraan tot de juiste temp? Lijkt me sneller 🙂

2 jaar geleden

Reactie op Rachelle1989

Vraagje! Ik heb een flessenwarmer staan maar gebruik hem dus gewoon niet om ...
Eerst het water verwarmen in de flessenwarmer en daarna het poeder er doorheen mengen. Ik heb er zelf eentje op tijd van Luvion, dat vind ik zelf heel handig. Het kost 3 a 4 minuten dan is het mengen en klaar is de fles. Ik vond het super handig zeker op vakantie toen we gestrand waren met pech. Onderweg mengde we thermosfles met koud water maar ja ook thermosfles koelt na een dag af. Dit konden we makkelijk doen in het hotel.