18 Reacties

13 dagen geleden

Ik vind het soms heel verschillend bij H&M, maar meestal valt het best ruim.

13 dagen geleden

Verschillend. Soms past het precies, maar over het algemeen wel erg ruim bij mijn kinderen.

13 dagen geleden

Deze valt ruim

13 dagen geleden

Ik vind H&M vaak heel breed vallen vooral. Niet per se lang, vaak is de lengte prima op maat maar passen mijn kinderen er 2x in

13 dagen geleden

Bij mijn kind vallen ze juist precies goed vind ik. Sluit mooi aan en ze is best slank

13 dagen geleden

Hier een zeer slanke jongen. Maar alles van H&M valt breed en ruim.

13 dagen geleden

Ik kijk altijd naar de review. Deze valt duidelijk groot uit

13 dagen geleden

De pasvorm is breed/ruim. Maar ik had altijd wel sneller een maat groter nodig dan de andere merken ivm lengte mouwtjes en rug.

13 dagen geleden

Reactie op V1991

Ik vind H&M vaak heel breed vallen vooral. Niet per se lang, vaak is de ...
Dit, het is vooral breed. En vaak wat vormloos. Maar eigenlijk is er geen pijl op te trekken, ik bestelde laatst 2 shirts in dezelfde maat van dezelfde lijn, alleen een ander plaatje erop. De een was veeeeel te groot, de ander paste precies en ik heb me zelfs afgevraagd of hij er de zomer mee doorkomt.

13 dagen geleden

Fantastisch! M.b.t. kwaliteit dan 😛. Ik heb vanalles in huis, van Tommy Hilfiger en Name It tot c&a en h&m. Heel eerlijk: h&m is het beste. Kwaliteit blijft behouden na het wassen (ofwel kleertjes blijven lekker zacht en hun kleur behouden). Mbt je vraag: de kleding valt vrij ruim, naar mijn mening. Wij kopen altijd exact de maat die m'n dochter heeft, en de kleding valt vaak wel ruim (en gaat daardoor lang mee want k ben te lui om te retourneren). Maar als je dochter richting 74 gaat zou ik dat vooral kopen, dan gaat het lekker lang mee!

13 dagen geleden

Valt ruim. En aangezien de zomer eraan komt zou ik dus 74 nemen

13 dagen geleden

Babykleding inderdaad ruim, maar niet perse lang. Kinderkleding valt juist best klein (vanaf 98/104 zeg maar). Voor mijn dochter van 5 moet ik dan echt een maatje groter kopen.

13 dagen geleden

Voor onze eerste twee shirtjes nen twee broeken gekocht. Alles in dezelfde maat. De shirtjes heeft hij maar een paar keer aangehad, aangezien deze vrij smal waren. De broeken heeft hij nooit aangehad. Qua lengte goed, maar qua breedte paste hij er 1,5 a 2 keer in. Daarna dus nooit meer wat gekocht.

13 dagen geleden

Bij mijn dochter valt het vrijwel altijd een maat te groot, terwijl ze toch behoorlijk groot is voor haar leeftijd

13 dagen geleden

Hier vooral kleding van de Hema en H&M. Hema valt veel groter, korter en breder. Ik vind dus juist dat H&M goed op maat valt. Het hangt maar net van je referentiekader af denk ik. Ik zou deze broek in 74 kopen. Hij heeft elastieken en bretels, en moet over de kleding aan, dus geen probleem als hij wat groot valt. Grote kans dat je hem dan ook nog in de herfst kunt gebruiken!

13 dagen geleden

Oh dank voor al jullie reacties! Ik zie dat jullie het wel met elkaar eens zijn dat de kleding ruim valt. Dan hou ik daar rekening mee. Het moet natuurlijk ook nog over kleding heen, dus dan mag het wel wat ruimte hebben. Ik heb nog nooit kleding bij H en M gekocht voor mijn dochter. En ik ben een beetje last minut voor onze vakantie volgende week 🙈.

13 dagen geleden

Reactie op MamaVanBijnaDrieMoppies

Babykleding inderdaad ruim, maar niet perse lang. Kinderkleding valt juist ...
Dan zou ik daar qua lengte ook op letten, dank je. Haar broeken zijn namelijk snel aan de korte kant.

13 dagen geleden

Reactie op BabyRH

Ik kijk altijd naar de review. Deze valt duidelijk groot uit
Handig, had ik nog niet gezien.