5 Reacties

2 jaar geleden

Alsof ik onze situatie lees! Ik volg graag. Ik weet ook echt niet wat te doen. We hebben namelijk al meerdere dingen geprobeerd

2 jaar geleden

Met 4 weken zijn ze nog zo klein. Ik zou er lekker voor kiezen dat ze slaapt, ongeacht de plek. Aan het einde van de dag zijn ze vaak moe en hier is dat met 5 maanden nog steeds zo. M鈥檔 dochter is dan heel hangerig. Maar het kunnen ook krampjes zijn natuurlijk, daar zijn genoeg tips voor te vinden. Succes! Ga lekker knuffelen 鈾ワ笍

2 jaar geleden

Ooh hier hadden we dat ook. Wat een onrust. Werd ook een beetje een vicieuze cirkel omdat ze ontzettend moe was maar dan niet kon slapen. Ook nog krampjes erbij en het feest was compleet. Wat hier wel geholpen heeft is goed letten op moe signalen en dan laten slapen. Wat vaak op de arm was omdat het in bed helemaal niet lukte. Ook ok茅 natuurlijk want ze zijn nog zo klein. Dus het is wat het is, lekker knuffelen meer kan je niet doen. Onze kleine meid is nu 10 weken en slaapt nu heerlijk in haar bedje in de avond. Het komt goed!

2 jaar geleden

Reactie op MandyK1989

Ooh hier hadden we dat ook. Wat een onrust. Werd ook een beetje een vicieuz ...
Ah vind ik ook helemaal prima! In de nacht en in de ochtend vindt ze het echt prima om in bedje te liggen maar de middag en de vooravond helemaal niet haha! Was dat bij jou ook? Hier zeiden ze op het CB liever niet donker maken ivm dag en nacht ritme... maar ze slaapt dus wel beter in het donker.

2 jaar geleden

Reactie op Linde1993

Ah vind ik ook helemaal prima! In de nacht en in de ochtend vindt ze het ec ...
Ja! Precies dat! Overdag ging het moeilijk in bed. Terwijl in de ochtend en snachts prima gaat. Nog steeds wel af en toe moeizaam hoor omdat ze ook nog niet zelf in slaap kan vallen. Maar nu gaat de vooravond goed! Maar moet haar nog steeds wel helpen. Wat ik met liefde doe natuurlijk. Wat word je dan gek van alle adviezen he? Ik heb ondertussen ook heel internet uitgeplozen. Verschillende slaapcoaches zeggen dan wel altijd donker, andere weer slapen in het licht. Volgens mij heeft dat pas nut als ze melatonine aan gaan maken.. en dat is nog niet volgens mij. Bij mij zei het cb ze nu al moet leren om zelf in slaap te vallen. Slaap coaches zeggen weer dat het pas vanaf 3 a 4 maanden kan.. het is allemaal zo wisselend. Ik denk ook gewoon dat het met de tijd komt. Maar het maakt het niet altijd makkelijk馃 Ik volg meerdere slaapcoaches op Instagram. (Slaaptipsvoorbabys) Ze doet vaak een Q&A. Kan je heel laagdrempelig je vragen stellen. Ik vind het hele fijne info.