Iemand ervaring met de Baby Brezza Formula Pro Advanced?

Prisjeem
één jaar geleden
Volgen
Heeft er iemand ervaring met de Baby Brezza? Ik denk er zelf echt over na om 'm aan te schaffen het lijkt mij super makkelijk.
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Avee
één jaar geleden
Erg nieuwsgierig naar reacties! Wij zitten er ook aan te denken hem aan te schaffen. Op Amazon vind je wel verschillende reacties erop. Over het algemeen goede, maar ook een aantal waarbij blijkt dat hij nog wel eens kuren kan krijgen en de verhouding van de formule dan helemaal verprutst.. Teveel formule in verhouding met water of andersom.. Volg een youtuber pas bevallen van een tweeling (tiger elise), zij is er mega enthousiast over!
Leonore1985
één jaar geleden
Een kennis van mij heeft 'm en toen ik zwanger was dacht ik ook: die moet ik hebben! Maar wat ben ik blij dat ik hier niet een godsvermogen aan heb uitgegeven. 's ochtends het aantal schepjes poeder per voeding alvast in een poedertoren doen zodat het voor de hele dag klaar staat werkt net zo prima en scheelt een heleboel geld. Daarnaast heb ik al veel verhalen gehoord (van die kennis, maar ook online) dat dit apparaat vaak kuren heeft.