8 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb een Ikea matras maar wel die van 20euro. Omdat die de vorige keer het best getest was. Prima matras!

4 jaar geleden

Wij kopen die van 40 euro, die staat als derde of vierde dacht ik zo.. die eerste bij de consumentenbond kan te koud zijn voor pasgeboren baby's, die wat wij gaan kopen (weet de naam niet meer zo snel) kan ik combinatie met een ander topper als de baby gaat draaien en die is dan beter doorlaatbaar qua lucht en dan ben je met topper en matras iets van 80 euro kwijt..

4 jaar geleden

Mijn verloskundige raadde ook de matrasjes van Ikea aan omdat deze het best uit de test kwamen!

4 jaar geleden

Wij willen die van 120, komt nu het beste uit de test. En we rekenen eerder over de jaren. Hij gaat er zeker 2,5 jaar in slapen, dus beetje kwaliteit mag wel. En gemiddeld komt dat uit op 40 euro per jaar voor het matrasje van m'n kind. Niks tegen die van 20 euro of goedkoper, maar qua dikte, zou ikzelf ook liever op dikker dan op dunner slapen.

4 jaar geleden

Wij hebben de himl... iets besteld ;-) ook op basis van de review van de Consumentenbond. Echt ervaring heb ik er nog niet mee want de kleine is er nog niet. Wel hebben wij zelf matrassen van Ikea en die zijn top. Heb er dus alle vertrouwen in dat deze kindermatras doet wat er beloofd wordt :-)

4 jaar geleden

Wij hebben het ikea matras van 40 euro. Duurder kan altijd nog als het niks zou zijn. Hij slaapt er prima op.

4 jaar geleden

Ook bij Ikea die van €120 gekocht omdat die op 1 staat bij de Consumentenbond. Vind hem zeker de moeite waard en heb daar wel staan vergelijken maar de rest vond ik (persoonlijk) redelijk dun en niet allemaal even stevig.

4 jaar geleden

Wij kopen die van 40 euro, die staat als derde of vierde dacht ik zo.. die ...
Is dat de Krummelur?