6 Reacties

één maand geleden

Bij mijn eerste zoontje ook infacol gebruikt. Ik eerste instantie werkte het super, maar hoe langer wij het gebruikte hoe meer de krampjes terug kwamen en soort zn ontlasting moeilijk eruit kreeg. Gestopt met infacol en verder gegaan met een kipkep, werkte fantastisch!

één maand geleden

Ik heb babybuikkrampolie van Apotheek Rensing gebruikt en dat werkte super! Geen problemen gehad dat de krampjes juist erger werden. Je moet de olie rondom het naveltje en onder de voetzooltjes smeren. Via hun webshop kun je het bestellen. Ik raad het al mijn vriendinnen aan en ik krijg veel enthousiaste reacties terug!

24 dagen geleden

Reactie op eitje1987

Ik heb babybuikkrampolie van Apotheek Rensing gebruikt en dat werkte super! ...
Dankjewel voor de tip, ik ga dit onthouden. Toevallig gisteren een etherische olie besteld voor onder haar voetjes. Krijg ik vandaag binnen, dus vanavond meteen eronder doen.

24 dagen geleden

Reactie op ×Jon

Bij mijn eerste zoontje ook infacol gebruikt. Ik eerste instantie werkte he ...
Hier ook de KipKep, kan ik misschien toch ook maar gebruiken. Maar leg je deze ook in de nacht op zijn buikje? We zijn overdag gestopt met de Infacol, alleen de laatste avondfles nog. We gaan ook weer aan de slag met een andere speen.

24 dagen geleden

Reactie op JipdeB

Hier ook de KipKep, kan ik misschien toch ook maar gebruiken. Maar leg je d ...
Ik legde de kipkep ook 's nachts op zn buikje. In de bijsluiter staat dat dit alleen onder toezicht mag. Onze kleine man draaide toen nog niet om en sliep naast ons op de kamer, dus dat durfde wij wel ook. Daarnaast maakte wij de kipkep ook iets warmer dan aangegeven stond.

24 dagen geleden

Hier ook gestopt met infacol omdat ik het idee had dat de krampen erger werden. Hoor iederen over sab simplex, zelf nog niet geprobeerd mijn zoontje is te vroeg geboren, dus het hoort er volgens de kinderarts ook beetje bij..