33 reacties

2 jaar geleden

Eeww nee

2 jaar geleden

Ja tuurlijk, eveneens het eerste geknipte nageltje en de eerst zelf uitgepeuterde snottebel! (grapje, nee Dankje 😂😂)

2 jaar geleden

Ik durf al bijna geen antwoord meer te geven Maar ja ik heb van beide kindjes het klemmetje met stompje bewaard het ziet er totaal niet vies of raar uit want het is helemaal opgedroogd ik heb het bewaard bij al gun eerste spulletjes 1e pakje 1e flesje uit het ziekenhuis haar lokje 1e schoentjes dat soort dingen en geboorte kaartje dat heb ik allemaal netjes bewaard

2 jaar geleden

Navelstompje heb ik trowuens zie ik net in het eerste flesje gedaan zelfs het bandje wat ze om had in het ziekenhuis heb ik bewaard

2 jaar geleden

Heb hem bewaard, evenals het eerste lokje haar toen hij geknipt werd, zijn eerste speentje, pakje, schoentje. En over een paar jaar ook zijn tandjes.

2 jaar geleden

Reactie op Priscilla85

Navelstompje heb ik trowuens zie ik net in het eerste flesje gedaan zelfs ...
Dat is mooi gedaan zo!

2 jaar geleden

Nee.

2 jaar geleden

Reactie op Priscilla85

Ik durf al bijna geen antwoord meer te geven Maar ja ik heb van beide kin ...
Sorry als dat door mijn opmerking komt, dat je bijna geen antwoord durft te geven. Ik vind dat je er iets moois van gemaakt hebt, ik vind het idee alleen zelf heel vies. Dat verschil mag er zijn en wou niemand beledigen met mijn sarcasme!

2 jaar geleden

Ik heb hem ook bewaard!! 😍

2 jaar geleden

Nee. Dat ding heeft zijn werk gedaan en is nu overbodig. Ik heb ook niet de placenta gedroogd en in een doos gestopt. En de eerste luier is ook gewoon vuilnis.

2 jaar geleden

Eeeeh ik heb het ook bewaard 🙈 weet alleen niet meer of ik het nog van alle 3 heb 🤷‍♀️🙈. Vind het persoonlijk niet echt vies, het is helemaal gedroogd dus er gebeurd niks meer mee!

2 jaar geleden

Ik zit meteen met een ‘Meet the Fockers’ scenario in mijn hoofd nu. Al was dat wel zijn voorhuid. :D Waarmee ik niet beweer dat ik het vies vind of zo. Moest er alleen meteen aan denken, haha.

2 jaar geleden

Sorry als dat door mijn opmerking komt, dat je bijna geen antwoord durft te ...
Weet dat het sarcasme is hoor 🙈🙈 ik vond het wel mooi om te bewaren bij de rest van jun spulletjes maar snap dat er ook genoeg zijn die zeggen nou dat doe ik dus echt niet bewaren ieder zijn ding 😘 Als hij nu gewoon in de la van de kast had gelegen had ik hem waarschijnlijkook weg gedaan maar zoals ik het bewaard heb vond ik het wel iets hebben

VRIEND

2 jaar geleden

Ik heb ze van beide kids bewaard, zitten in 'n afgesloten potje met het ongewassen mutsje wat ze meteen na de geboorte in het ziekenhuis opkregen... Ik weet niet of ik er ooit iets mee ga doen, misschien inplakken in 'n baby album ofzo (heeft mijn moeder ook gedaan bij mij) Dus ik heb het bewaard.... Ook veel andere 1e spullen, 1e pakje, 1e speentje, 1e schoentjes, haarlokje ook... Ik wil ook de tandjes gaan bewaren Ieder zijn ding ☺️

2 jaar geleden

Nee, ik vind dat onsmakelijk dus denk dat t gewoon in de kliko gaat. Ben sowieso niet echt het type dat dingen bewaart dus dat past ook helemaal niet bij me :-) ondanks dat ik hier hele creatieve dingen zie om babydingen te bewaren zou ik ook echt niet weten wat ik ermee moet 😇

2 jaar geleden

Reactie op Lotski

Ik zit meteen met een ‘Meet the Fockers’ scenario in mijn hoofd nu. Al was ...
Hahahaha ik ook 😂 Nee, ik ga het navelstompje niet bewaren. Zie daar geen meerwaarde in.

2 jaar geleden

Nee snap ook niet waarom ik het zou bewaren. Het ziet er ook niet leuk uit 😅 Vind echt geen waarde toevoegen aan de spullen die ik wel heb bewaard.

2 jaar geleden

Ik heb het klemmetje bewaard 😊. De verloskundige heeft de buitenkant schoon gemaakt, dus het ook niet vies uit. Het is toch een laatste stukje van de verbinding die er tussen ons was, dus ik vind het een mooi iets.

2 jaar geleden

Ik begrijp zelf niet zo goed waarom een navelstreng vies zou zijn. Vind het zelf een hele mooie verbinding tussen moeder en kind. Mijn ouders hebben die van mij en mijn zus allebei in een eigen belandong gedaan. Is een Indonesisch gebruik en zullen we bij mijn kleintje ook doen. Heb geen foto van mijn belandong dus deze is van het internet geplukt.

2 jaar geleden

Ik ben zeker voor bewaren. Wij hebben ze van allebei onze meiden in een afgesloten bakje zitten.