40 reacties

3 jaar geleden

Nee. Eigen bed of wieg.

3 jaar geleden

Al is ze nog niet geboren: nee. In ledikantje gewoon in haar eigen kamer.

3 jaar geleden

Nee, eigen wieg/bed.

3 jaar geleden

Nee, ik zou veel te bang zijn om op haar te gaan liggen. Ze komt wel in een co-sleeper bij ons!

3 jaar geleden

Hier ook een nee, in eigen wieg/ledikantje. Ben veel te bang dat ik of mn vriend op dr gaan liggen 😊

3 jaar geleden

Nee! Veel te bang dat ik op haar rol of mijn vriend of de dekens over haar heen trekken. Lekker in haar eigen kamer en wiegje. Mijn vriend heeft continu diensten dus het is beter ze op haar eigen kamer slaapt.

3 jaar geleden

Nee absoluut niet! Ten eerste doe ik zelf geen oog dicht als ze bij mij in bed slaapt, maar ook voor mijn dochter zelf is het niet goed als ze leert dat het 'normaal' is om bij de ouders in bed te slapen.

3 jaar geleden

Ja! Heerlijk in bed of vlak naast me in de co-sleeper.

3 jaar geleden

hier heeft ze wel een tijdje bij ons in bed gelegen, je slaapt wel een stuk lichter omdat je wel bang bent. Maar ze wilde echt totaal niet in eigen wiegje. ze schreeuwde dan echt de hele nacht alles bij elkaar. nu sinds een aantal weken slaapt ze gelukkig wel in der eigen wiegje... wel pal naast me. maar dan slaapt ze gelukkig wel.

3 jaar geleden

Onze dochter komt in een co-sleeper bij ons op de kamer ‘s nachts, we hebben een wiegje op haar eigen kamer voor andere momenten. Allicht dat het soms zal voorkomen dat ze bij ons in bed zal slapen (na t voeden oid). Ik las een tip van het aankleedkussen, deze kan je tegen t hoofd van je bed aanleggen zodat je 1) voorkomt dat je op de baby rolt, en 2) voorkomt dat je de dekens over de baby heentrekt. Waarom? Ik heb niet het idee dat een baby echt kan ‘wennen’ aan op een eigen kamertje liggen, of bij de ouders (‘s nachts). M.i zal dit pas vanaf een jaar of 1 een daadwerkelijk besef worden. Daarnaast lijkt het me handig voor het voeden (ik wil BV gaan geven), ik zie het niet zitten 5x per nacht op te staan en naar haar kamertje toe te lopen.

3 jaar geleden

Ja, hij lag op zijn eigen matras met eigen deken in ons bed. Hij had het gewoon even nodig. Ook veel in de wieg naast ons bed geslapen hoor. Verder slaapt ie nu sinds 3 dagen super goed op zijn eigen kamer.

3 jaar geleden

Nee, in de eerste 4 maanden in de co sleeper naast ons en daarna naar der eigen kamertje gegaan. Dit was beter voor mijn nachtrust, werd echt van elk geluidje wakker. En nu in de weekenden ligt ze s morgens wel even lekker bij ons te knuffelen en keten. Maar slapen nooit gedaan, ik ben zelf een enorme draaikont dus als de dood dat ik op der zou gaan liggen

3 jaar geleden

Hier heeft ze tot en met 10 weken bij ons op de kamer in de wieg gelegen. Daarna naar haar eigen kamertje. Al die tijd heeft ze wel af en toe ‘s nachts tussen ons in gelegen. Ze had/heeft veel mama/papa liefde nodig. Als zij onrustig en wiebelig is in dr bedje dan leg ik dr tussen ons in. Gaat meestal om een paar uurtjes, van voeding naar voeding toe. Nu zijn wij beide ziek en heeft zij vanmorgen prikjes gehad dus houden wij een bed dagje en ligt ze tussen ons in. Heerlijk te tukken.

3 jaar geleden

Nee bij mijn dochters nog nooit gedaan. Gewoon meteen in hun eigen bedje. En bij de derde gebeurd precies het zelfde. Meteen aan zn eigen bedje laten wennen.

3 jaar geleden

Voor de geboorte dacht ik ook stellig nee, lekker in bedje op eigen kamer. Maar nu 11 wkn al bedje naast ons bed in slaapkamer. Ideaal met borstvoeding snachts, haal hem er uit en leg hem aan. Na voeding sochtends valt hij vaak weer in slaap in ons bed en laat ik hem daar lekker even liggen met eigen dekentje terwijl ik een wasje opvouw bv. Als ik hem dan oppak wordt hij wakker en gaat het brulalarm af ;) Ook knuffelen we na douche of bad lekker huid op huid in ons bed, er is niks mooiers of natuurlijkers dan dat:)

3 jaar geleden

Ja. Er staat een wieg naast ons bed, maar ivm borstvoeding denk ik dat het nog wel eens voor gaat komen dat hij gewoon lekker bij ons in slaap valt.

3 jaar geleden

Ja, nr 2 en 3 sliepen anders niet. (En het was makkelijk met de borstvoeding) Dus je kiest toch voor je eigen rust! Inmiddels zijn ze bijna 4 en 20 maanden en ze slapen allebei op hun eigen kamer, dus uiteindelijk komt dat allemaal wel goed!

3 jaar geleden

Wij hebben een familie bed 🙈 ik heb het opgegeven mijn mannetje kwamen gewoon iedere nacht bij ons liggen. Dus nu heerlijk mega bed en iedere nacht lkkr slapen voor iedereen.

3 jaar geleden

Voor mij is dat heel erg afhankelijk van met hoeveel nabijheid de kleine tevreden is. Bij mijn eerste dochter haar regelmatig in de eerste 4 maanden overstuur uit haar wiegje langs ons gehaald en mee in bed genomen. Nu bij de 2e lijkt de kleine van 5 weken het vooralsnog te pikken om bij onrust in de wieg tegen het bed aan over haar hoofd geaaid te worden- dus zolang dat werkt neem ik haar (naast knuffekmomentjes sochtends en savonds) niet mee in bed.

3 jaar geleden

Hier wel. De eerste nachten op een aankleedkussen tussen ons in. Anders sliep ze echt niet. Plus het was makkelijk met de borstvoeding :) Nu voor #2 gaan we een cosleeper aanschaffen. Kijken of dat hetzelfde effect heeft, haha!