Jullie top 5 jongensnamen!

ManonGina
8 dagen geleden
Volgen
Ben ondertussen bijna 30 weken zwanger en heb nogsteeds geen naam🙈 Welke namen stonden op jullie lijstje? Misschien ga ik ze inpikken🤣 (Zelf vind ik Dries, Royce, Dani en Derryl leuk, vind ze alleen net niet dé naam)
Reageer
Typ hier je reactie
140 reacties
MommyR2020
8 dagen geleden
Mijn namen zijn dan denk ik helemaal niet je smaak 😂 1. Jules 2. Felix 3. Camiel 4. Louis 5. Hugo En ook vind ik Floris, Philip, Luc, Serge, Mathis, Victor, Oscar, Yves leuk.
JovL1988
8 dagen geleden
Top 5 van mn man en ik Fenn Zenn Senn Finn Damian Ik zelf vond Kayn, River en Ryder ook erg leuk alleen vond mn man die niks😂
sasx
8 dagen geleden
Ik kan je helaas geen namen geven. We hadden er maar 1. En die hou ik geheim.En het word dit keer weer een meisje. Wat vind je partner mooi, als je die hebt?
Kimie
8 dagen geleden
Kick, Fender, Rio, Timon, Scott, Fedde, Roan. Ik ben 34 weken en hebben nog geen naam. Ik lig er snachts wakker van.. We vinden vaak het zelfde mooi maar hebben dit bij namen uberhaupt niet. Heel vervelend.
Lesje
8 dagen geleden
Onze zoon heet Vigo, we krijgen nu ook weer een zoontje maar die naam houden we nog even geheim 🙈
ManonGina
8 dagen geleden
Zie al hele leuke namen ertussen staan! Zelf vind ik Daniël ook prachtig. Mijn vriend houdt van Tony, Louis, Royce, Dries. Royce vind ik leuk, maar meer als een 2e naam. Dries vind ik té hollands. Louis en Tony🤷🏻‍♀️
ManonGina
8 dagen geleden
Reactie op Denise25
Richie (uitgesproken als ritchie) Mattias Dwayne Denzel Shane
Richie ook super leuk!! Heb hem net tegen mijn vriend verteld en die is er helemaal weg van en zegt "Dat wordt 'm" (is een wonder🤣) Dus een heeele goeie kansmaker! Zijn er meer schrijfwijzes?
ManonGina
8 dagen geleden
Reactie op Elisje3
Elias Milas Ferdi Rénas Riaz
Elias prachtig!! Is de 2e naam van mijn zoontje. Zijn 1e naam is Milay, lijkt op Milas haha! Ferdi vind ik heel cute klinken haha
Laura 1989-1
8 dagen geleden
Ik ben 38 weken en nog wat twijfels over naam dus dames geen stress jullie komen er wel uit