8 Reacties

4 jaar geleden

Hier doen wij dat niet. Hebben op t kaartje staan graag ff bellen van te voren. En verder vrienden en familie weten wel dat ze ff voor t raam zouden kunnen kijken als ze dat zouden willen. Zou het persoonlijk ook jammer vinden als er zoiets in het kaartje zou staan. Succes met de laatste loodjes!

4 jaar geleden

Bij ons komt op het kaartje 'Bewonderen op afspraak' te staan. Dit hadden we al bedacht voordat het corona virus hier uitbrak en vind het nog steeds passend. We kunnen dan op het moment zelf besluiten of we bezoek willen.

4 jaar geleden

Wij overwegen er een klein briefje los bij te doen, maar ik volg even!

4 jaar geleden

Wij zoeken nog naar een originele manier om toch wat te kunnen doen met kraambezoek. Ik denk dat we kleine groepjes mensen in de tuin laten en daar een tafel met koffie/thee en wat lekkers neerzetten. En de baby verder even door t raam bewonderen. We komen beiden uit een groot gezin en als we er maar twee per avond laten komen, komen we er nooit doorheen. En we hebben al tegen familie gezegd dat we zoiets gaan doen. Het lijkt me eigenlijk wel grappig om t anders dan anders te doen, beter dan al die mensen om mn bed. 😂

4 jaar geleden

Wij zetten op het kaartje dat ze moeten bellen voor een afspraak. Daarnaast doen we er een los briefje in dat we in eerste instantie geen kraambezoek ontvangen i.v.m. Corona, maar dat we na de hele crisis graag alsnog kraambezoek ontvangen en of ze dan even willen bellen.

4 jaar geleden

Wij sturen het kaartje expres wat later

4 jaar geleden

Wij doen er een los briefje bij met dat we kraamvisite leuk vinden wanneer alles weer wat rustiger is en dat we tot die tijd de kraamvisite graag via Skype ontvangen. Met een QR-code naar ons account

4 jaar geleden

Ik denk dat als het in Juni nog zo is we het er in rijm bij zetten. Het is een bijzondere tijd waarin het kindje dan geboren wordt en dat mag in het kaartje ook best terug komen, zal ook in het fotoboek te zien zijn later.. Dus wordt iets in de trant van: "In verband met de veiligheid van onze lieve kleine spruit, nodigen wij u graag voor ons raam uit"