7 Reacties

2 jaar geleden

Waarom zou je voor flexibel gaan? In mijn gemeente mag je alleen gebruik maken van de flexibele opvang als je kan aantonen dat je flexibel werkt dus in de zorg of iets. En zelfs dan zijn ze nog streng! Ze houden op de groep standaard plekjes vrij voor 'flexibele kindjes'.

2 jaar geleden

Waarom zou je voor flexibel gaan? In mijn gemeente mag je alleen gebruik ...
Mijn vriend werkt in ploegendienst dus sommige weken hoeft ons kindje maar 3 dagen in de week 2 uur opvang en dat kan dan bij buurvrouw.

2 jaar geleden

Reactie op christieisgonnabeamom

Mijn vriend werkt in ploegendienst dus sommige weken hoeft ons kindje maar ...
Dan zou je moeten kijken of je recht op heb op flexibele opvang bij jullie. Dat is bij ons geen geldige reden helaas. Maar misschien anders een gastouder?

2 jaar geleden

Ik werk in de kinderopvang en wij bieden ook flexibele opvang. En ja er zijn altijd genoeg pedagogisch medewerksters op de groep! Daar moet je dan als organisatie voor zorgen!

2 jaar geleden

Wij zitten flexibel bij Kdv Pippi in Den Bosch. Mijn vriend is schipper en is een week thuis en een week weg, dus we hebben niet elke week hetzelfde nodig. Bij ons bevalt het goed. Wij moeten elke 15de doorgeven wat we de volgende maand aan opvang willen zodat ze genoeg leidsters kunnen inzetten.. ik ben super tevreden 😊

2 jaar geleden

Reactie op lauraatje-24

Wij zitten flexibel bij Kdv Pippi in Den Bosch. Mijn vriend is schipper en ...
Dankje! Ik heb hen toevallig vanmiddag aangeschreven

VRIEND

2 jaar geleden

Ik heb zelf geen ervaring met flexibele opvang maar woon wel in vlijmen en kan Mikz kinderopvang en dan specifiek locatie Belle Fleur wel aanraden. Hier zelf opvang vaste dagen maar ze bieden ook flexibel aan. Wettelijk gezien zijn er altijd genoeg leidsters, daar geen zorgen. Denk niet dat de kwaliteit van zorg omlaag gaat met flexibele zorg. En als je niet op vaste dagen opvang nodig hebt dan is het een goede oplossing 😊