25 Reacties

4 maanden geleden

Even voor de zekerheid langs de huisarts? Misschien een ontsteking in de heupen?

4 maanden geleden

Zou hiervoor ook zeker de huisarts bellen

MOD

4 maanden geleden

Ja zeker even bellen! Klinkt wel gek zeker als er geen valpartij geweest is oid.

4 maanden geleden

Zeker naar de dokter! Ons zoontje van 22 mnd liep ook ineens mank, wilde de volgende dag helemaal niet lopen. Bleek een bacterie in z'n knie te hebben en is geopereerd en heeft bijna een week in het ziekenhuis gelegen. Nou hoeft dat bij jullie natuurlijk niet zo te zijn maar zou het altijd laten checken.

4 maanden geleden

Dankjulliewel! Kan om 10u terecht. Heb wel een huisarts die altijd zegt: wat denk je zelf? Pff. Hoe kwamen ze bij jullie erachter dat t n bacterie was? Want denk op t oog dat er totaal niks te zien is

4 maanden geleden

Reactie op Monesz

Dankjulliewel! Kan om 10u terecht. Heb wel een huisarts die altijd zegt: wa ...
Ja herkenbaar zo’n huisarts. Maar soms zet ze dat echt wel op het goede spoor dus het is een goede vraag (stel je had je zoontje zien vallen en je vermoed een breuk of hij is gekrabd door een kat en vermoed iets anders etc etc) Nu kan je natuurlijk ook gewoon zeggen dat je het echt niet weet (wat zo is) en dat ze hem op de opvang niet hebben zien vallen of zo.

4 maanden geleden

Hoe is het sinds vanmorgen met hem ?

4 maanden geleden

Reactie op Monesz

Dankjulliewel! Kan om 10u terecht. Heb wel een huisarts die altijd zegt: wa ...
Ze hebben foto's gemaakt van z'n voet en enkel om dat uit te sluiten. Z'n knie begon wat dik te worden en warm aan te voelen dus een echo gemaakt. Gelijk ook z'n heup bekeken om ook dat uit te sluiten. Uiteindelijk zagen ze dus vocht bij z'n knie en met die operatie is dat eruit gehaald en op kweek gezet. Zo kwamen ze achter die bacterie. Maar hoeft bij jullie helemaal niet zo te zijn he. Dit is denk ik wel een beetje extreem geval geweest. Heeft hij er last van? Gelukkig kun je zo al terecht bij de dokter! Hopelijk valt het allemaal mee.

MOD

4 maanden geleden

Hoe is het gegaan bij de dokter?

4 maanden geleden

Wat zeiden ze bij de arts? Hopelijk alles oké!

4 maanden geleden

Reactie op Mistee

Ze hebben foto's gemaakt van z'n voet en enkel om dat uit te sluiten. Z'n k ...
Wat heftig! Gelukkig alles oké nu!

4 maanden geleden

Ze vond het heel opmerkelijk maar geen pijn en fysiek (van buitenkant iig) alles oké en symmetrisch enzo. Dus afwachten of pijn gaat krijgen of erger wordt of fysieke dingen ga opmerken zwelling of of..

4 maanden geleden

Heeft ie op een trampoline gesprongen? Onze zoon van toen bijna 2 liep ooit ook best lang mank na een (mini)botsing op de trampoline. Sowieso is trampolinespringen ook eigenlijk niet goed voor jongere kindjes.

4 maanden geleden

4 maanden geleden

Reactie op Monesz

Ze vond het heel opmerkelijk maar geen pijn en fysiek (van buitenkant iig) ...
Prikken ze geen bloed voor de zekerheid bij zoiets?

4 maanden geleden

oh ja, misschien een beetje off topic, maar de reden dat de huisarts vraagt 'wat denk je zelf' is ook juist omdat jij er als ouder of patiënt al een paar dagen mee rondloopt en misschien een bepaald idee in je hoofd hebt. Ik noem maar een zijstraat: je hebt ergens een bultje en je denkt: het zou toch niet kwaadaardig zijn. De huisarts kijkt ernaar en zegt: kijk het nog maar even aan. Dan heb je nog geen antwoord op de vraag die je misschien niet stelde, maar wel had. Daarom is het, mits goed uitgelegd, een handige vraag. Oh en misschien heb je ook al gewoon een heel goed idee wat het zou kunnen zijn omdat je je lichaam of je kind het beste kent. Sterkte met je kindje!

4 maanden geleden

Hoe gaat het nu?

3 maanden geleden

Mijn dochter heeft exact hetzelfde verhaal vandaag. Einde van de middag opgehaald en thuis viel het meteen op dat ze zo mank loopt. Ook na opvang, geen bijzonderheden overgedragen, merk geen pijn en zie idd niks aan de buitenkant. Ik ga met de gelezen reacties wel morgen maar de huisarts bellen. Ben benieuwd hoe het bij jou is afgelopen.

3 maanden geleden

Hoi Monesz, hoe gaat t nu met je zoon? Loopt hij nog steeds mank?

3 maanden geleden

Reactie op HLN92

Mijn dochter heeft exact hetzelfde verhaal vandaag. Einde van de middag opg ...
Hoi, ben je toevallig al bij de huisarts geweest? Onze zoon loopt sinds gisteren ook mank😣. Hij lijkt geen pijn te hebben….Ik lees allemaal enge dingen op het internet als ik het Google.