1009 Reacties

vor 3 Jahren

Zou je ajb de link van ali willen plaatsen of naam van webwinkel waar je de originele hebt gehaald. dank!!

vor 3 Jahren

Waar vind je de dubbele?zou je heel dankbaar zijn voor de link hhhihi

vor 3 Jahren

€ 5,91 48%OFF | Youha Elektrische Borstkolf Hand Gratis Elektrische Draagbare Wearable Borst Cup Bpa-vrij Comfort Borstvoeding Melk Collector https://a.aliexpress.com/_vYCiIP

vor 3 Jahren

Reactie op Pasq

€ 5,91 48%OFF | Youha Elektrische Borstkolf Hand Gratis Elektrische Draagb ...
Vraagje, heb je ook een factuur gekregen na bestelling? Ik heb nog nooit besteld via Ali dus geen idee hoe dat werkt. Ik krijg namelijk meen 70 euro vergoed door de zorgverzekering, maar dan heb ik wel een factuur nodig om in te dienen.

vor 3 Jahren

Reactie op Prilgeluk

Vraagje, heb je ook een factuur gekregen na bestelling? Ik heb nog nooit be ...
Nee dat niet. Ik heb ook wel andere websites gezien waar je hem kunt bestellen. Je zou het even kunnen googelen. Het is zo jammer dat hij niet in Nederland te koop is want het is echt zo fijn. Ik voel me opeens gewoon weer vrij!

vor 3 Jahren

Reactie op Mama Aapie

Yesss dat is hem! Alleen heb ik dus zo'n 70 euro betaald voor 2 😋. Maar kan me helemaal voorstellen dat mensen hem gewoon in een Nederlandse webshop willen bestellen. En daarbij zou ik er ook 140 voor overhebben. Ik ben zelden zo blij met een apparaat geweest😅

vor 3 Jahren

Is de pompkracht ook goed?

vor 3 Jahren

Reactie op EmilySanders1988

Is de pompkracht ook goed?
Minimaal net zo goed als die van mijn medela freestyle flex. Misschien zelfs beter😅.. opbrengst doet in elk geval echt niet onder.

vor 3 Jahren

En hier kun je dus echt alles mee doen zonder dat het (snoeren, losse kolf unit) in de weg zit. Al merk ik wel dat mijn productie minder is als ik echt actief ga schoonmaken of zo. Daarbij vind ik het veel minder tijd kosten om op te starten. Ik bewaar de kolf tussen twee sessies in de koelkast en maak hem om de twee keer helemaal schoon. Maar zo kost kolven me echt veel minder moeite en tijd.

vor 3 Jahren

Reactie op Pasq

Minimaal net zo goed als die van mijn medela freestyle flex. Misschien zelf ...
Wow meen je, wat goed!

vor 3 Jahren

Reactie op Pasq

En hier kun je dus echt alles mee doen zonder dat het (snoeren, losse kolf ...
Klinkt echt heel goed! Ben je ook tevreden over de pompkracht?

vor 2 Jahren

Ik heb het ook aangeschaft! Dag 2 inmiddels, ben tevreden! Wat een opluchting dat je je handen vrij hebt. De pompkracht kun je zelf aanpassen, heeft 9 standen. Een nadeel is dat je niet goed kan zien of je tepel wel in het midden zit, ook zie je niet goed of je wat afgekolfd hebt, de inhoud condenseert wat. Ik vind beide niet zo erg. In Belgie kon ik het niet via aliexpress bestellen, waardoor ik het via MoM&e heb besteld, 2dagen later in huis!

vor 2 Jahren

Gisteren binnen gehad. Nog niet geprobeerd. Ben benieuwd

vor 2 Jahren

Fijn hé 🙌🎊! Ik vind dat inderdaad ook wel nadelen maar het weegt wat mij betreft heel erg op tegen de voordelen. Ik vind het echt zoveel fijner. Ik ga mijn medela freestyle flex verkopen 🥳

vor 2 Jahren

Reactie op Pasq

Fijn hé 🙌🎊! Ik vind dat inderdaad ook wel nadelen maar het weegt wat mij ...
Inderdaad! Het belangrijkste is de vrijheid! Ik had gelukkig eentje gehuurd 😅 ben ik die vandaag snel gaan binnenbrengen

vor 2 Jahren

Wat fijn dat je je ervaring deelt, bedankt😊 zit de kolf vacuüm op je borst? Of houd de bh de kolf tegen je borst aan? Als er melk in de opvangbeker komt blijft het dan goed zitten aan je borst? Past deze kolf in een voedings bh?

vor 2 Jahren

Echt wat een top ding, hier ook zeer tevreden 🥳🤩

vor 2 Jahren

Wat fantastisch. Ik kolf vrij veel. Overdag bijna de hele dag, ook als ik thuis ben. En alleen avond en nacht live voeden. Maar zit altijd met die draden en apparaat meezeulen. Krijg je de afgekolfde melk er ook makkelijk uit?

vor 2 Jahren

Reactie op Pasq

Fijn hé 🙌🎊! Ik vind dat inderdaad ook wel nadelen maar het weegt wat mij ...
En wat zijn de nadelen? Ik ga hem ook bestellen!