4 Reacties

3 jaar geleden

Mijn zoontje had ook veel last van krampjes. Ik heb dat op den duur maar geaccepteerd, omdat het nergens echt minder van werd. Die krampen worden veroorzaakt doordat de darmen nog niet helemaal af zijn, dus tijd is de beste remedie. Zo tegen de drie maanden gingen de krampen ineens uit zichzelf weg. Echt binnen een week van veel en langdurige krampen naar af en toe een klein krampje, die zo weer over was. Nu zelden nog last. Ik zeg dit voor als de andere voeding ook niet lijkt te werken. Hoe vervelend en frustrerend het ook voelt: krampen zijn niet altijd iets wat je voor je baby kunt oplossen, ookal doe je alles goed. Het verdwijnt binnenkort vanzelf:)

3 jaar geleden

Reactie op MamaMila

Mijn zoontje had ook veel last van krampjes. Ik heb dat op den duur maar ge ...
Dankjewel voor je lieve bericht.. hij is nu 10 weken dus i hope😃

3 jaar geleden

Bij ons hielp het om van flesje te veranderen. De avent fles klokte hij zó leeg. Dat arme kleine maagje had er behoorlijk last van. Ik gebruikte op advies van het kdv de dr Brown flesjes. Rustig wrijven over de buik, dragen op je onderarm met het buik op je hand, verlichtte het. Verder werd de babe sneller getroost bij mijn man dan bij mij. (Waarschijnlijk omdat ie de geur van mama associeerde met voedsel en bij papa niet)

3 jaar geleden

Dochter had ook heel erg veel last van krampjes, uit wanhoop overgestapt op omneo. Nu is ze 11 weken en als dit pak leeg is, krijgt ze gewone ah huismerk voeding. Ik denk namelijk niet de de omneo geholpen heeft, maar dat het leek te helpen omdat krampjes met de tijd vanzelf minder worden. Ik snap het heel goed als je omneo probeert, want die krampjes en het huilen kunnen vreselijk zijn. Maar als het beter gaat, zou ik lekker goedkoop overstappen naar een huismerk voeding.