6 Reacties

茅茅n jaar geleden

Maak je geen zorgen! Ene kindje is gewoon eerder en andere later. Onze oudste tijgerde met 10 maanden en kroop met 14 maanden. Onze jongste ging billenschuiven rond 11 maanden en kruipen pas om 16 maanden.

茅茅n jaar geleden

Ach geen zorgen! Mijn dochter haatte alles op dr buik. Nu is ze 10 maanden en ineens kruipt ze. Ze kruipt 3 dagen en is zich ineens aan het optrekken en staan. Dus ze gaat ineens heeeeeeel hard kwa motoriek. Komt echt vanzelf! Je hoeft het ook niet te stimuleren. Je houdt ze namelijk letterlijk niet tegen.

茅茅n jaar geleden

Ons zoontje (10 maamden) vond en vindt het juist leuk op zijn buik en ligt dus veel op zijn buik. Maar ook nog steeds als een vis op het droge. Hij wil wel vooruit, maar snapt nog niet hoe. Dus ook met veel tummytime, kan het allemaal wat langer duren. Hier maakt het CB zich geen zorgen en wij denken ook dat het vanzelf een keer gaat komen!

茅茅n jaar geleden

Geen zorgen! Onze jongedame is zojuist 9 maanden geworden, en probeert al drie maanden met man en macht te kruipen, maar vooralsnog zonder succes 馃き. Ze tilt haar billen best hoog op, maar die armpjes werken niet mee. Ze ligt al vanaf de geboorte zowat heel graag op haar buik, en is echt supersterk. We merken dat ze zich voornamelijk mentaal / sociaal goed ontwikkeld, waardoor het kruipen misschien wat achterblijft. Ze kletst erop los ten opzichte van andere kindjes. Wij denken trouwens dat de direct na het kruipen ook snel gaat staan, ze heeft zulke sterke beentjes. Oftewel: het komt vanzelf 馃グ !

茅茅n jaar geleden

Het kan ineens heel snel gaan weet ik uit ervaring. Mijn zoontje rolde alle kanten op met 12 weken en draaide op z'n buik rondjes om z'n as vanaf 4 maanden. Dus ik dacht, die gaat heel snel kruipen. Heeft n week getijgerd toen die 7 maanden was en is toen gestopt. Toen met 10 maanden kroop die ineens en snel ook.. n maand later liep die aan 1 hand 馃槄. Ineens is er geen houden meer aan! Komt echt goed..

茅茅n jaar geleden

Mijn oudste heeft nooit gekropen. Liep langs meubels en aan de hand op 9 maanden; op 10 maanden heeft ze een weekje gekropen maar dan mee gestopt want ging niet snel genoeg; liep los op 11 maanden. Kan ineens heel snel gaan als ze door hebben dat door te bewegen ze ergens geraken!