8 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb altijd Hero nutrasense gebruikt en die is altijd goed bevallen dus durf het ook niet te zeggen. Raar inderdaad dat ze daar geen advies in wil geven

4 jaar geleden

Ik heb ook heel nutrasense, prima onze dochter had ook last van krampjes en kreeg toen advies, overstappen op hero comfort. Dat is ingedikte voeding alleen kon onze dochter dat niet verdragen lag te zwaar op de maag, dus toch weer terug naar oude voeding met wat medicijnen want door de krampjes k ook ze niet goed poepen. Maar eigenlijk alle baby's krijgen de krampjes de een meer dan de ander.

4 jaar geleden

Wij gebruiken omneo van nutrilon. Speciaal voor baby’s met krampjes en moeizame stoelgang. Is wel iets dikker als de standaard maar met speen 2 (dr Brown) gaat het prima.

4 jaar geleden

Nog geen ervaring met kunstvoeding, ben 31 weken zwanger. Toevallig vandaag wel een intake gehad met de kraamzorg en ik heb advies gevraagd welke kunstvoeding zij zou aanraden. Toen kreeg ik het antwoord dat Nutrilon regelmatig zorgt voor verstoppingen bij die kleintjes en dat ze daarom Hero zou aanbevelen.

4 jaar geleden

Hier ook Hero gebruikt maar evengoed 6 maanden flinke krampjes. Denk dat je het nooit volledig kan voorkomen. Wat bij ons verbetering gaf was hypo allergene voeding van Hero icm Sab Simplex en Dr Brown fles. Nu bij de tweede begin ik dus ook gelijk met HA voeding van Hero en de Dr Brown fles. Sab Simplex uiteraard alleen indien nodig.

4 jaar geleden

Dank voor de reacties! Ik ga nutrilon omneo proberen.. hoop dat het iets van verlichting geeft🥴

4 jaar geleden

Kv op basis van geitenmelk. Geitenmelk is makkelijker verteerbaar dan koemelk en lijkt meer op moedermelk. Wel stukje duurder.

4 jaar geleden

Misschien is het een domme tip, en weet je dit al, maar je mag het flesje nooit schudden, want dan komt er teveel lucht in. Je moet het flesje rollen tussen je handen tot het poeder en water goed vermengd is. Dat maakte bij ons kindje een groot verschil!