5 Reacties

茅茅n jaar geleden

Ik gaf geen kunstvoeding maar had wel een baby die er overdag ook zo lang tussen liet. Wij hebben wel geprobeerd na 4 uur wakker te maken omdat we anders op "te weinig" voedingen kwamen, maar dan dronk hij gewoon niet en viel bijna direct weer in slaap. Uiteindelijk alles los gelaten en hem laten komen wanneer hij wilde en dit werkte bij ons beter. Hij dronk effectief en was daarna verzadigd. Ik kan me zo voorstellen dat dit met kunstvoeding ook kan..

茅茅n jaar geleden

Ja hoor. Volg haar ritme ze geeft vanzelf aan wanneer ze trek heeft.

茅茅n jaar geleden

De eerste ongeveer 3 maand melden de meeste baby鈥檚 zich relatief laat uit zichzelf. Daarom is op verzoek in eerste instantie ook op jouw verzoek. Ik hanteerde daarom altijd max 3,5 uur tussen voedingen (uitzondering als hij minder dan 40min nog had geslapen)

茅茅n jaar geleden

Bedankt voor de antwoorden! Ik denk dan dat we het op verzoek gewoon aanhouden, vandaag kwam ze 1x naar 4,5 uur, maar de andere 2x daarop naar 3 uur, dus denk dat het wel goed komt, het verschilt soms gewoon een beetje. Maar we houden het in de gaten:)

茅茅n jaar geleden

Met die leeftijd had onze dochter ook totaal geen ritme. soms was het 5 uur, maar soms ook 3 uur. Uiteindelijk kwam ze (bijna) altijd op 5 flessen van 120 ml uit. Ze kunnen het heel goed zelf regelen 馃槉.