6 Reacties

3 jaar geleden

Of ja een bijsluiter op internet.. Haha onze eigen bijsluiter staat niks in over tijdstip.

3 jaar geleden

Onze zoon is 10,5 maand en heeft er ook super erg last van, slaapt super slecht in de nacht door de krampen ook.. wij hebben ook lactulose gekregen maar ben gestopt na 2 dagen omdat hij erge buikpijn krijgt erdoor😩😩😢

3 jaar geleden

Van lactulose krijgen ze nog meer buikpijn. Ze hadden dit eerste bij mijn zoontje ook voor geschreven en onze fysio snapte daar niks van. Die zei ik heb het zelf ook ooit gebruikt en ik kreeg al buikpijn. Toen heb ik om florax gevraagd. Dat werkt echt goed.

3 jaar geleden

Hi! Mijn zoontje van toen 5 maanden ging na de start met lactulose eerst 2 dagen nog harder huilen en daarna hadden we (eindelijk!!) ons vrolijke ventje weer terug!! Doorzetten was lastig maar het ohzo waard 😄 Wij gaven het in de ochtend maar hij had er vooral overdag veel last van. Nu een maand later zijn we bijna helemaal weer afgebouwd en heeft hij geen last meer. Succes!

3 jaar geleden

Bij ons iets minder dan een week. Gebruiken het nu ongeveer 2 maanden en niet eens meer elke dag. Pas als ze 2 dagen geen ontlasting meer heeft gehad dan doen we haar weer 4 ml.

3 jaar geleden

Bedankt voor de reacties. Voornemen is wel om het een week of twee weken sowieso 'te geven om ook het effect te kunnen zien. Hij heeft vanmorgen al 2x gepoept en heb het idee dat er wat los komt haha Hopelijk nu ook een wat rustigere avond en nacht!