11 Reacties

3 jaar geleden

Wat is nu eigenlijk fruit pap.. ? Melk met pappoeder en dan fruit erdoor geblenderd?
Wat is nu eigenlijk fruit pap.. ? Melk met pappoeder en dan fruit erdoor ...
Waarschijnlijk een mama van Belgi毛 zoals ik 馃. Fruitpap is fruitmix waarschijnlijk appel peer en banaan en wat appelsiensap ( ik doe er een nog een halve better food bij ) Grts Kim

3 jaar geleden

Misschien vers fruit aanbieden wat je zelf prakt? Dat smaakt toch anders dan uit een potje of waar meerdere soorten gemengd zijn. Je zou met zachte smaken kunnen beginnen, zoals banaan. Verder is het misschien gewoon een kwestie van wennen voor haar..

3 jaar geleden

Misschien eens de rapley methode proberen.. appel snijden en in partjes aanbieden dat ze het zelf kan vasthouden.. misschien dat er dan eerst alleen wat mee gespeeld wordt, maar dat er dan uit nieuwsgierigheid toch keer iets van gegeten wordt. Verwacht dat je ander soort fruit waarschijnlijk al wel geprobeerd hebt.. misschien lust ze bijvoorbeeld geen banaan. En vind dan alles waar banaan ook in zit niet lekker.

3 jaar geleden

Wat is nu eigenlijk fruit pap.. ? Melk met pappoeder en dan fruit erdoor ...
Bedoel mee geprakt vers fruit inderdaad 馃お馃お

3 jaar geleden

Misschien vers fruit aanbieden wat je zelf prakt? Dat smaakt toch anders da ...
Ik bied ook vers maar dat vind ze dus niet lekker ze trekt altijd van zon koppen als ik het probeer in haar mond te steken. Allee eerste lepel doet ze haar mond open erna niet meer 馃槀

3 jaar geleden

Misschien eens de rapley methode proberen.. appel snijden en in partjes aan ...
Ja kan ik inderdaad wel proberen, niet aan gedacht dankje! En ja tis de banaan indd dat ze niet lekker vind 馃槄 maar appel en peer ook niet en alleen watermeloen 馃槺 precies ze lust gwn geen fruit 馃槗

3 jaar geleden

Reactie op Tatjana_x

Ja kan ik inderdaad wel proberen, niet aan gedacht dankje! En ja tis de ban ...
Je hebt nog meer soorten meloen. Heb je nog wat variatie.. 馃槄 Misschien houdt ze meer van exotisch fruit.. en niet de standaard peer appel banaan mandarijn dingen.. Misschien ananas.. ik noem maar wat. En anders tijdje meloen geven en over paar maandjes opnieuw proberen.. Veel problemen hier in huis zijn opgelost doordat ik het weer even 2 maanden aan de kant legde en dan weer opnieuw probeerde.

3 jaar geleden

En als je fruit en groente mengt? Weet niet of het werkt hoor, mijn dochter is met 6 maanden en eet wel beetjes fruit en groente. Of een boterham met fruit?

3 jaar geleden

En als je fruit en groente mengt? Weet niet of het werkt hoor, mijn dochter ...
Hmm dat niet geprobeerd 馃 misschien is proberen 馃榿

3 jaar geleden

Heb je al stukken fruit geprobeerd? Gewoon een partje peer of een stuk watermeloen bijvoorbeeld. Ging er hier altijd goed in!