13 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb zelf die van Philips en ben er erg tevreden over. Mijn kraamverzorgster gaf aan dat de Philips ook beter is.. En ik weet niet of je toevallig bij het zilverenkruis verzekerd bent maar als dat wel het geval is kan je kopen met zilverkorting en krijg je 75 euro vergoed op de borstkolf :)

4 jaar geleden

Wel ervaring met de dubbele elektrische borstkolf van medela.

4 jaar geleden

Ik heb de dubbele variant. Fijn ding. Check ook de my medela app als hulpsteuntje straks.

4 jaar geleden

Ik heb de naturegoods, roze met goud. Gekocht via bol.com ook. Niet goed geld terug garantie, dus ik besloot het te proberen. Zeer tevreden mee. Vooral door de siliconen zachte opzetstukken.

4 jaar geleden

Ik had de enkele aangeschaft, want ik was van plan te stoppen met borstvoeding als ik weer ging werken. Alleen het ging zo goed, dat ik door ging. Dan is een enkele niet handig. Verder is het een fijn apparaat.

4 jaar geleden

Fijn apparaat. Heb zelf deze ( gekregen ) en later de freestyle gekocht, dat is een dubbele kolf, dus was dan sneller klaar met kolven. Daarvoor had ik een Philips Avent ( zowel hand als electrisch ). Maar de elektrische werkte niet voor mij. Te weinig "zuigkracht" om zo maar te zeggen waardoor ik altijd na moest kolven, maakte veel meer geluid, en had maar drie standen.

4 jaar geleden

Wat wil je over het apparaat weten? Zijn genoeg voor en nadelen op te noemen. Wat vind je belangrijk?

4 jaar geleden

Prima kolf. Kan met plus en min goed de zuigkracht instellen. Achteraf had ik liever de dubbele variant genomen. Wat sneller klaar dan.

4 jaar geleden

Reactie op Maaike93

Ik heb zelf die van Philips en ben er erg tevreden over. Mijn kraamverzorgs ...
Bedankt voor je reactie! Mag ik vragen waarom die van Philips beter is? Oh goed dat je dit aangeeft, ga dit even uitzoeken betreft verzekering.

4 jaar geleden

Wel ervaring met de dubbele elektrische borstkolf van medela.
Was het een positieve of negatieve ervaring?

4 jaar geleden

Reactie op Kim675

Ik heb de dubbele variant. Fijn ding. Check ook de my medela app als hulpst ...
Thanks! Oh dan moet ik me dan wel focussen op de dubbele kolf!

4 jaar geleden

Reactie op Saidam

Was het een positieve of negatieve ervaring?
Beetje van beide eigenlijk.. dus als de borstvoeding nu weer goed gaat en ik ga kolven ga ik zelf wel een ander apparaat kopen gezien mijn situatie. Nadelen: - als je flesjes neerzet met melk en je stoot er per ongeluk tegen aan, dan ligt dus alle melk op de grond en was dus je hele kolf beurt voor niks geweest. - je kan niet de sterkte instellen per borst. Ik heb dus het probleem dat mijn pijngrens bij beide borsten erg verschilt. Dus leuk een dubbele kolf, maar ik heb nooit tegelijkertijd kunnen kolven. - op batterijen kan je maar 1 a max 2x kolven.. terwijl er wel ik dacht 8 batterijen in gaan. Voordelen: - apparaat werkte altijd. Fijn op netstroom. Deed mij minder zeer dan daadwerkelijk live voeden. Het is ook dat ik 11 maanden fulltime gekolfd heb.. 7x per dag. Dus dat zal ook schelen tov iemand die alleen kolft tijdens werktijden of incidenteel. Advies: - geen idee waar je woont maar in Dongen zit een borstvoeding winkel waar je diverse kolfs kan uitproberen en kan ervaren welke bij je past. Moet je dan dus wel doen als je al bevallen bent en productie hebt. Advies: - koop een dubbele elektrische.. - schaf ook een kolf bh achtig iets aan. Heb je je handen vrij tijdens het kolven.

4 jaar geleden

Beetje van beide eigenlijk.. dus als de borstvoeding nu weer goed gaat en ...
Met flesjes wegzet en melk omstoten.. Bedoel ik dus dat als je jezelf loskoppelt van de machine en de fles met melk met nog daarop een deel van de kolf staat.. en je stoot hem dan om.. dan ben je dus je melk kwijt.