7 Reacties

één jaar geleden

Zeker! Je kunt ook kijken op Vinted of Marktplaats😊

één jaar geleden

Bedoel je de kolfbh? Ik vond het echt heel fijn! Ook een tijdje gaten geknipt in een sportbh maar de bh van Medela is toch wel echt een stuk fijner. Heb 'm zelf van een vriendin gekregen. Vind 40e ook wel duur maar nu ik hem gebruikt heb zou ik t er wel voor over hebben.

één jaar geleden

Als je de kolfbh bedoelt, 100% ja! Je hebt dan inderdaad je handen vrij om even wat te eten, drinken, door foto’s scrollen van je baby. Moet wel zeggen dat ik eerst ook twijfelde door de prijs hoor, maar vind het echt een top aankoop. Oversized trui / shirt overheen en je kan lekker je ding doen en ik kolf ook meer sinds ik die kolfbh heb, want op ene andere manier let ik dan niet zo op de flesjes en geeft het me soort van rust.

één jaar geleden

Joh, ik heb een paar sportbh’s gekocht à 5 euro per stuk en heb 2 kleine gaatjes erin geknipt. Zelfde idee en veel goedkoper! Werkt als een tiet haha. Ik kolf fulltime.

één jaar geleden

Ik heb er eentje gekregen van een vriendin. Eerlijk gezegd had ik er veel van verwacht maar omdat hij zo strak om moet is dat best een klusje om goed aan te krijgen. Ik kolf maar 10 a 15 minuten dus dan heb ik geen zin in die "moeite" van het aan doen. Inmiddels ben ik ook heel handig geworden in met 1 hand allebei de kolven vasthouden. En het weer losmaken vind ik met de bh onhandig, altijd veel lekkage over de kolfbh en mezelf en dat heb ik niet als ik gewoon vast hou. Dus misschien werkt het voor jou hoor maar het is niet per se een wondermiddel

één jaar geleden

Reactie op Lsbb

Als je de kolfbh bedoelt, 100% ja! Je hebt dan inderdaad je handen vrij om ...
Precies hetzelfde. Ik gebruikte hem pas heel laat (na 5 maanden, waarom toen pas haha??) maar sindsdien let ik veel minder op de flesjes en mn opbrengst is altijd hoger als ik ‘m gebruik in vergelijking met wanneer ik ‘m niet gebruik 😅. Scheelt bij mij gewoon echt 40-50ml

één jaar geleden

Reactie op Pleegie

Joh, ik heb een paar sportbh’s gekocht à 5 euro per stuk en heb 2 kleine ga ...
Dit!