22 Reacties

14 dagen geleden

Hoeveel weken / maanden is je baby? Kan je kindje al in een buggy of is hij / zij nog te klein en heb je een reiswieg nodig? Foto zie ik niet trouwens.. Zelf zou ik wel alleen maar dichte waterflessen gebruiken voor de voeding. En een flessenwarmer of eigen waterkoker. Die gore hotelkamer waterkokers vertrouw ik niet🤭.

14 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Hoeveel weken / maanden is je baby? Kan je kindje al in een buggy of is hij ...
Foutje, hierbij nog de foto

14 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Hoeveel weken / maanden is je baby? Kan je kindje al in een buggy of is hij ...
Baby is 11 weken en tegen die tijd 13 weken! Goeie over die waterkoker, ik vetrouw die dingen ook niet nee. Voor een buggy is ze inderdaad te klein nog.

14 dagen geleden

Zo jong zou ik idd wel even kijken naar een reiswieg om mee te nemen. Is toch wel lekker als ze daarin kan slapen terwijl jullie bijv. Zwemmen ofzo. Met welke luchtvaartmaatschappij gaan jullie? Bij sunexpress gaan alle soorten buggies / kinderwagens in het ruim. Ookal zijn ze speciaal gemaakt om als handbagage mee te kunnen. Worden jullie vanuit het vliegveld opgehaald en dan met transfer naar het hotel gebracht? Dan gaat je kindje op schoot in het busje. Misschien iets om ook rekening mee te houden. Ik weet niet of je aan het overwegen bent om een autostoeltje mee te nemen? Of een draagzak?

14 dagen geleden

De meeste all inclusives hebben overal gratis flessen water. We hebben op de eerste dag de schoonmaakster 10 euro gegeven en om extra water gevraagd. Hadden daarna altijd een volle tray water op de kamer. Is je baby ingeënt? Zwemmen wordt hier in NL altijd afgeraden tot na de eerste vaccinaties. Zou dit voor een zwembad in Turkije dus ook aanraden. Verder ben ik er volledig overtuigd dat kinderen zich snel aanpassen. Dus qua ritme en zo vindt je die daar ook wel. Kinderwagen is gezien de leeftijd in mijn ogen echt een must. Met 13 weken is je kind te klein voor een buggy. En met een kinderwagen kun je de baby dus ook aan het strand of zwembad laten slapen zonder dat je elke keer weer terug moet naar je kamer.

14 dagen geleden

Ik ben momenteel in een all incl resort. - flessen water overal gratis, hierover geen zorgen maken. - neem een kleine thermoskan mee, ik vraag medewerkers om die met kokend water te vullen. Niet bang zijn, want ook water die ze koken voor the of koffie is van natuurlijke bronwater (net als drinkfles). Niets word van kraanwater bereid, eventueel ernaar vragen als je baby hapjes eet. - ze hebben alles in het hotel dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets bent vergeten. Ik heb zelfs vandaag een kast ondekt langs het zwembad waar je een zwemluier voor je kleine gewoon mag pakken. Enige waar je wel even met je partner erover moet praten is zijn dutjes overdag. Zijn eerste dutje doet hij op kamer. Dus ontbijten we een voor een. Middagdutje doet hij in zijn buggy, dan zitten we meestal op het strand met lekker zee geluid. Enige wat we niet leuk vinden is zijn avondslaap. We geven zijn laatste voeding in ons kamer om 18:30, vervolgens leggen we hem gelijk in zijn buggy neer ipv sijn bedje. Dan begint hij te slapen in zijn buggy, ondertussen kleden wij om en gaan we naar beneden voor het avondeten. Onlangs alle geluiden slaapt hij gewoon door, tussendoor hoor je wel dat hij beetje wakker wordt meer dan wiegen we hem een beetje en valt weer in slaap. Let op niet naar de voorstellingen gaan, daar hebben ze keiharde geluiden, dus ookal is je baby wakker het kan gehoorschade veroorzaken. Soms wilt hijnin de avond niet in zijn buggy in slaap vallen, dus dan maar in zijn bedje. Dan spreken we af wie er na avond eten gewoon even wilt chillen en wie in kamer blijft. De persoon die gaat chillen gaat als laatst naar avondeten wanneer de ander terug is. Je zult je draai vast wel erin vonden, de eerste 2 dagen was wel even zoeken naar wat handig was maar je komt er wel uit. Tip: vraag bij incheckken of je een kamer hebt waar je zo min mogelijk last hebt van muziek (ook opletten van lawaai hotel ernaast als je zijzicht hebt). En zo hoog mogelijk qua verdieping.

14 dagen geleden

Ow ja, en hoe is jullie transfer geregeld? In de bus moeten babys namelijk altijd op schoot. En miss ene draagzak meenemen?

14 dagen geleden

Ja, flessenwater kopen, in Turkije kun je het water uit de kraan niet drinken. Overigens zit dit meestal al in je minibar bij aankomst. Bij het zwembad stond een gigantische koelkast met flesjes water. Daar haalden wij gewoon het water. Ik zou een flessenwarmer meenemen. Ik zou echt een kinderwagen gebruiken. Je kindje kan hier dan ook lekker in slapen. Kinderwagen nooit afdekken met doeken! . Wij zijn 2x met onze zoon naar Turkije geweest (9 en 13 maanden). En hij ging gewoon mee op onze ritme. Bij thuiskomst zat hij gelijk weer in zijn normale ritme. Ik zou er overigens wel rekening mee houden dat het water te koud is om te zwemmen (tenzij verwarmd). En dat het ook eind mei nog kan tegen vallen qua weer ( wij waren vorig jaar eind mei en het was echt fris, heel fris).

14 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Zo jong zou ik idd wel even kijken naar een reiswieg om mee te nemen. Is to ...
Toevallig gaan we dus met SunExpress! In het vliegtuig hebben we de buggy niet echt nodig, dus dan is het prima als het in het ruim gaat. We nemen een draagzak mee inderdaad. Ik heb ook gevraagd naar een autostoeltje voor in de taxi. Draagzak nemen we mee!! Thanks voor de super tips.

14 dagen geleden

Reactie op Cleo81

Toevallig gaan we dus met SunExpress! In het vliegtuig hebben we de buggy n ...
Hou er wel rekening mee dat de autostoel geen maxicosi is maar een gewone autostoel. Deze voldeed, maar ons zoontje was er veel te groot voor. Wij vlogen ook met Sunexpress. Heel goed bevallen en goede service naar ouders met kinderen. Wij kregen overal voorrang (baggage afleveren, in en uitstappen e.d.). Je kan voor jezelf maaltijden vooraf online reserveren en betalen. Dit wordt gewoon gebracht. Vonden wij erg praktisch.

14 dagen geleden

*zoontje was er veel te klein voor. De stoel te groot voor onze zoon bedoel ik 😅🙈

14 dagen geleden

Verder vond ik zelf wel fijn om eigen afwasmiddel, flessenborstel en afdruipmatje mee te nemen om de flessen en spenen mee te reinigen. Die tip van de thermosfles is ook een hele goeie. Zelf heb ik dat niet gedaan en had ik de flessenwarmer mee. Extra speentjes, thermometer en paracetamol zetpillen zijn ook geen overbodige luxe. Fijn om altijd bij de hand te hebben.

14 dagen geleden

Nog nooit in een All -in geweest dus daarvoor geen tips. Ik vond een baby zich juist makkel9jk aanpassen op vakantie. Dar ligt denk ik ook een beetje aan jezelf hoe strak je alles wilt aanhouden van thuis of niet.

14 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Zo jong zou ik idd wel even kijken naar een reiswieg om mee te nemen. Is to ...
Weet je toevallig ook of je bij sunexpress de buggy tot de gate mag meenemen? Of moet die direct bij de koffers worden afgegeven?

14 dagen geleden

Reactie op Jenny1986

Weet je toevallig ook of je bij sunexpress de buggy tot de gate mag meeneme ...
Buggy mocht tot aan de gate. In de tunnel moesten we hem inklappen en inleveren. Kinderwagen moet bij de koffers omdat het formaat te groot is.

14 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Buggy mocht tot aan de gate. In de tunnel moesten we hem inklappen en inlev ...
Dit was in dusseldorf trouwens

14 dagen geleden

Reactie op DENL11

De meeste all inclusives hebben overal gratis flessen water. We hebben op d ...
Je mag altijd gaan zwemmen ook zonder vaccinatie 😂 sommige ouders vaccineren hun kind helemaal niet. In het water kun je geen virussen oplopen. Maar Ze geven dit advies om niet voor de 12 weken te gaan zwemmen met een baby , omdat baby’s zichzelf slecht kunnen warm houden.. en als je wel met ze gaat zwemmen dan niet langer dan 10 minuten in warm water. maar het is nog in het voorjaar dat hun op vakantie gaan dus de baby kan waarschijnlijk niet in het water omdat dat nog echt te koud is. Maar het heeft niks met vaccineren te maken…

14 dagen geleden

Wij reizen al vanaf een paar maand dat onze kids geboren zijn naar Turkije , ik vind vliegen met een baby echt 10000 keer fijner dan met een peuter 🤪. Mits je geen huil baby hebt. Als je geen waterkoker op je kamer hebt of je vind het vies. Dan kun je ook in een kleine thermosfles thee water tappen. Bij ons bleef dat de hele nacht warm en altijd water uit flessen drinken (ook wij als volwassenen. ) Wij hadden een 500 ML thermosfles van de action en die werkte perfect. En baby’s slapen meestal overal dus ik denk dat het wel goed komt op vakantie. Alleen je zou nog niet kunnen zwemmen.. wij hadden toen een dicht bootje gekocht voor ons zoontje daar legden wij hem in met een hoedje op en dan konden we met z’n 3en zwemmen haha 😛. Dat vonden we gezellig

14 dagen geleden

Ik heb de reacties verder niet gelezen maar je zou even kunnen kijken voor een thermosfles die als waterkoker dient voor babyvoeding. Dat is handig en normale thermos ook voor de zekerheid, kan je altijd vragen om gekookte water en daarin doen. Dat deed ik ook in Turkije. Dat ging vaak de hele nacht wel mee die van de action. Mn zoontje werd ook niet wakker in de nacht dus kon het nog in de ochtend ook gebruiken vaak. Ik ben met de auto geweest dus ik heb zowel de reiswieg als autostoel (maxicosi) meegenomen. Buggy lijkt mij echt nog te klein. Mijn zoontje was 10 weken ongeveer toen we gingen tot 15 weken waren we op vakantie. Mijn kindje deed het super goed op vakantie, niets geks meegemaakt qua structuur. Water gewoon uit flesjes drinken, erikli is super lekker en zo heb je nog veel meer merken. Voor de rest qua spullen, kocht ik veel snel bij. Ebebek in Turkije (een babywinkel) heeft echt veel! Qua luier en nattedoekjes (pampers harmonie & pure aqua) heb ik wel die ik gebruik kunnen vinden en babyvoeding gebruikte ik pure goat, dus die had ik echt ingeslagen en meegenomen stuk of 6/7 dozen. Die heb je daar niet namelijk. Verder geen tips🫶🏻

13 dagen geleden

Reactie op cocomeloen

Dit was in dusseldorf trouwens
Wij vliegen ook vanaf dusseldorf. Super!!