5 Reacties

3 jaar geleden

Ik heb er persoonlijk nog geen ervaring mee maar een collega van mij heeft haar dochtertje hipp voeding gegeven en zij was heel tevreden. Haar dochtertje heeft nooit geen krampjes gehad. Ik wil nu borstvoeding proberen maar mocht het niet lukken of vind ik het niks dan heb ik een pot hipp voeding klaar staan. Bij de eerste nutrilon gegeven en veel last van krampjes gehad. Ik heb ergens gelezen dat het te maken kan hebben met onnodige suikers in nutrilon. Maar het fijne weet ik er ook niet van hoor 馃槄

3 jaar geleden

Reactie op ashleyvd

Ik heb er persoonlijk nog geen ervaring mee maar een collega van mij heeft ...
Oh nou evengoed super bedankt voor je reactie. Zegt naar mijn idee al genoeg dat jouw eerste ook veel krampen had bij Nutrilon en het dochtertje van je collega helemaal geen, met Hipp. Dan ga ik het proberen. Dank je wel!!

3 jaar geleden

Ik denk niet dat dat heel veel zegt hoor. Onze kleine heeft nooit last van nutrilon gehad. En er zullen ook baby's zijn die krampen van hipp hebben gehad. Denk dat het per baby verschilt. Maar gewoon wat experimenteren denk ik. En niet te snel wisselen.

3 jaar geleden

Ik heb bij onze 1e kleine nutrilon omneo gebruikt en geen last (Zh gestart met gewone nutrilon) Bij onze 2e gaan we gelijk starten met omneo. Over het algemeen hebben alle baby's last van krampjes omdat de darmpjes niet gewend zijn aan de voeding maar alleen van het drinken uit vruchtwater. Ene baby heeft er meer last van dan de andere.

3 jaar geleden

Hier gewone nutrilon en nog nooit krampjes gehad. Denk dat het idd verschilt per baby. Vooral doen waar je jezelf goed bij voelt.