7 Reacties

één maand geleden

Ooh wat verlenend wat hier vaak lukt als echt niks wil, is haar bij ons in bed nemen. Dan valt ze altijd vrij snel inslaap. Hopelijk vind je iets wat jullie gaat helpen.

één maand geleden

Reactie op Teddy2020

Ooh wat verlenend wat hier vaak lukt als echt niks wil, is haar bij ons in ...
Nee ze speelt gewoon met ons dan :( dankjewel ik hoop het ook

één maand geleden

Ik deed alles na 19.00 in het donker in de onze slaapkamer legde haar gewoon na de fles op bed en dan ging ik zelf serie kijken ofso uit eindelijk viel ze in slaap en dan legde ik haar in de co sleeper aantal weken zo gedaan haar ritme werd van zelfs hierdoor na 19.00 nacht in. Dus soort van accepteren maar wel duidelijk aangeven wat de bedoeling is. Ik ging bijvoorbeeld niet meer "gezellig" kletsen ik gaf haar de fles slaapzak aan etc. En dan legde ik haar op ons bed serie kijken uiteindelijk viel ze een keer in slaap. Dit hebben we voornamelijk de eerste weken gedaan ze is nu 5,5 maand en gaat tussen 18.00/18.30 de nacht in. Ik merkte dat ze dus langzaam steeds eerder in slaap viel bijvoorbeeld voor 21.00 voor 20.00 ...

één maand geleden

Dit heb ik vaak ook, na het douchen gaan wij gewoon op bed liggen en dan ga ik zo vaak wisselvoeden tot dat hij slaapt en niet kletsen, ook al wil hij dat wel graag 😉. Op een gegeven moment heeft hij het door en gaat slapen. Soms duurt dat inderdaad wel even!

één maand geleden

Ik zie dat je veel opties hebt geprobeerd. Tip, hou het op 1 optie en blijf die aanbieden. Ze zoeken geborgenheid. En dus voorspelbaarheid. Als je steeds blijft wisselen, is dat weer een nieuwe prikkel. Als ze merken oké ik word nu gewiegd dan kunnen ze daar hun rust in vinden. En zich overgeven eraan

één maand geleden

Reactie op Ang6

Ik zie dat je veel opties hebt geprobeerd. Tip, hou het op 1 optie en blijf ...
Ja normaal gesproken is het sussen maar als dat na 2 uur niet meer werkt probeer ik idd wat anders.. maar misschien heb je gelijk ik ga mijn best doen hetzelfde aan te houden. Wel pittig dat sussen, ze is alweer 7 kilo.

één maand geleden

Reactie op Aries24

Ja normaal gesproken is het sussen maar als dat na 2 uur niet meer werkt pr ...
Je kan ook gaan zitten en haar met d'r billen op je knie. Dan simpel je benen bewegen om je armen wat rust te geven.