28 Reacties

2 jaar geleden

Osteopaat? Misschien zit er iets in de romp bekneld door de pittige bevalling?

2 jaar geleden

Ooh wat verschrikkelijk naar voor je dat het allemaal zo verloopt! Wij hadden met onze zoon ook echt een pittige start. Borstvoeding wou niet al snel mee gestart nadat hij ongeveer 2 weken oud was huilde hij 10-15 uur per dag en het was meer krijsen dan huilen zo pittig. Dacht dat ik mijzelf wat aan ging doen omdat ik bang was dat ik hem wat aan ging doen. Toen hij 10 weken was ben ik naar een osteopaat geweest en hebben wij hem ingebakerd toen kwam de rust. Na 2 sessies was het klaar. Hij was 12 weken oud en sliep hele nachten door. Hij had krampjes maar ook last van een heftige bevalling. Ik ben naar de osteopaat gegaan omdat ik echt niet meer wist wat ik moest doen! Het is zo verschrikkelijk naar als ze zoveel huilen en je niks kunt doen!! Ik hoop echt voor jullie dat het snel beter wordt en het genieten begint!

2 jaar geleden

Sterkte❤️❤️❤️

2 jaar geleden

Neocate, aub….. gelijk door naar de eindstreep….. dat is wss t enige wat helpt. Facebook heeft een groep neocate enz verkoopt voor n laag prijsje kan je t kopen, maar je KA kan dit ook laten komen via sorgente. Dat is denk ik als ik het zo lees iig precies hetzelfde als mijn situatie, na 1 jaar gelukkig wel eroverheen gegroeid

2 jaar geleden

Osteopaat? Misschien zit er iets in de romp bekneld door de pittige bevalli ...
Daar zijn we inderdaad vorige week voor het eerst geweest. Er zaten een aantal spanningspunten in zijn lijf die behandeld zijn. Maar tot nog toe geen verbetering te zien. Misschien wil ik ook wel te snel hoor. Over twee weken mogen we nog een keer langskomen.

2 jaar geleden

Wat een zorgen en ook zo vermoeiend voor jullie. Zijn jullie al naar de fysio of osteopaat geweest? Wellicht kunnen zij wat voor je doen? Mijn zoontje had last van een geboortetrauma en zoveel onrust. Ik heb oefeningen gekregen en gaf ook elke avond babymassage om zelf wat meer ontspannen te worden samen met m'n zoontje. Na een week werd hij echt rustiger en meer ontspannen. Dus wellicht is dit iets om te proberen. Succes en mocht je het echt even niet meer trekken, probeer even een rondje te lopen om rustig te worden.

2 jaar geleden

Ons zoontje sliep ook niet de eerste 1,5 maand. Hier bleken het ernstige darmkrampjes te zijn. Bij ons was de oplossing Nutrilon Omneo en inbakeren met de Pacco inbakerdoek. Bij ons was het zo erg dat we een keer s avonds laat met hem naar de HAP zijn gereden. Wat heb ik me machteloos gevoeld en ik kon niet meer functioneren door het slaapgebrek.

VRIEND

2 jaar geleden

Wat herkenbaar. Ook valse start gehad met 2 weken ziekenhuis. Al die wisselende verpleging (die allemaal met liefde en zorg werken) die fijne maar tegenstrijdige adviezen geven. En een heel onrustig kindje dat uren en uren huilde. Inbakeren in puckababy piep hielp wat maar alsnog veel huilen (en uren in draagzak, wagen of liggend op onze buik geslapen). Als het niet gaat, blijf erachter aangaan. Bijv langs huisarts of die Neocate kan voorschrijven of met ziekenhuis kan bellen om afspraak te bespoedigen (dat laatste heeft onze huisarts gedaan). De machteloosheid is zo herkenbaar. Maar weet dat je het goed doet en een top mamma bent ❤. De zoektocht naar een oplossing is zwaar maar jullie gaan er komen! Als het nodig is vraag ook om hulp van vrienden of familie zodat jullie ook kunnen bijkomen, je hoeft het niet alleen te doen.

2 jaar geleden

Heel herkenbaar. Na Nutramigen en omeprazol (verborgen reflux) konden wij weer ademhalen. Wat een valse start en wat een oneerlijk en troosteloos gevoel. Het doet nog steeds pijn om aan de begin tijd te denken en merk dat het mij lang achtervolgt. Onze zoon is nu 14 maanden en pas de laatste 3 weken kan ik zeggen dat ik van hem geniet en niet meteen gespannen sta als een snaar als hij begint te huilen. Ik hoop echt voor je dat Nutramigen de oplossing is. De dagen/weken duren zo lang als je kindje zo ontroostbaar is.

2 jaar geleden

Wat vreselijk mamma 💕💕 gelukkig ben je sterk en een doorzetter. Die oplossing komt er, maar in de tussentijd heel veel sterkte en kracht 💫

2 jaar geleden

Al geitenmelk geprobeerd?

2 jaar geleden

Reactie op Samanis

Al geitenmelk geprobeerd?
Nee, goeie ervaringen mee? Ik zal het sowieso opperen bij het CB! Bedankt voor de tip

2 jaar geleden

Reactie op Ninegroen

Nee, goeie ervaringen mee? Ik zal het sowieso opperen bij het CB! Bedankt v ...
Probeer dat alsjeblieft ♥️ Nannycare geitenmelk.

2 jaar geleden

Heeft de osteopaat ook gecontroleerd op het kiss syndroom? Ik ben zelf een kiss baby geweest en daar 33 jaar last van gehad. Ik herken veel in je verhaal.

2 jaar geleden

Herkenbaar, wij zijn met zoon naar manueel therapeut geweest (gespecialiseerd in kinderen) via kinderarts en na 2 behandelingen totaal ander kind. Van 8uur huilen per dag naar ca. 1 uur. Deze fysio is echt mijn held (mocht je in de buurt van Woerden wonen, raad ik je hem echt aan!). Daarnaast zijn wij gaan inbakeren en gaan werken met een ritme overdag qua voeden (nacht op verzoek), waardoor er meer rust en regelmaat kwam, waardoor hij ook veel beter ging slapen. Na 2-3 weken na de eerste behandeling hadden we echt een totaal ander kind. Blijf zoeken naar waarom je baby huilt, er is echt een reden, en veel sterke gewenst!

2 jaar geleden

Reactie op eenmamavantwee

Herkenbaar, wij zijn met zoon naar manueel therapeut geweest (gespecialisee ...
Onze baby had kiss trouwens. En hoe eerder ze daarmee helpen hoe sneller je kind ervan af is/hoe makkelijker te behandelen.

2 jaar geleden

Reactie op BerberJolien

Heeft de osteopaat ook gecontroleerd op het kiss syndroom? Ik ben zelf een ...
Hij heeft hem van top tot teen gecheckt. Heb hem niet gehoord over het kiss syndroom. Zal er bij de volgende behandeling wel specifiek naar vragen. Bedankt voor het meedenken!

2 jaar geleden

Vreselijk en herkenbaar verhaal! Bij ons is er sprake van verborgen reflux en nu 14 weken tobben met hem kreeg ik eindelijk maagzuurremmers. Ik heb nu een totaal andere baby die vrolijk is, veel minder huilt en veel beter slaapt. Blijf op je strepen staan op bij de kinderarts! Als je zelf kma vermoed bij de kleine volg dan je moederhart en start alvast met koemelk vrije voeding. Dan kan je dat als oorzaak uitsluiten. Sterkte!

2 jaar geleden

Reactie op michellevdvenne

Neocate, aub….. gelijk door naar de eindstreep….. dat is wss t enige wat he ...
We hebben vandaag neocate voorgeschreven gekregen. Hopelijk komt het morgen binnen. Ik durf bijna niet te hopen dat deze voeding gaat werken.

2 jaar geleden

Reactie op Brenda90

Vreselijk en herkenbaar verhaal! Bij ons is er sprake van verborgen reflux ...
Hoe uitte dat verborgen reflux bij jou? Ik zit te twijfelen of hij het heeft namelijk. Ik zie namelijk overmatig speeksel, bellen blazen, sabbelen op van alles, tegenwoordig klein huiltje na de fles. En soms (dit was vaker) hoor ik hem echt melk (denk ik dan) weg slikken.. want voor dat hij dit doet trekt hij ongemakkelijke gezichten. Ruikt een klein beetje zurig uit zn mond niet echt hoe echt maagzuur ruikt maar zit wel een geurtje in zijn mond.