31 Reacties

4 jaar geleden

Wat voor luiertjes gebruik je nu? Hoe oud is je kindje en drinkt hij/zij snachts nog?

4 jaar geleden

Wat voor luiertjes gebruik je nu? Hoe oud is je kindje en drinkt hij/zij sn ...
Ze is 9 maanden en heeft dus geen nacht voeding meer. We hebben nu pampers baby dry gebruikt. Maat 4+ en maat 5. Ook Kruidvat luiers maat 4+. Ik zelfs een keer de luier andersom om gedaan maar dat werkte ook niet.

VRIEND

4 jaar geleden

Wij doen voor de nacht altijd een maat groter aan dan overdag (gebruikte eerst Bumblies maar dat is Bonbébé geworden dus nu Bonbébé)

4 jaar geleden

Reactie op Franziska

Ze is 9 maanden en heeft dus geen nacht voeding meer. We hebben nu pampers ...
Van de Kruidvat de "oud en vertrouwd" of de nieuwe versie? Want de nieuwe versie geeft hier namelijk lekken. Maatje groter dus ook al geprobeerd? Heb je een Aldi in de buurt? Vind die luiers beter absorberen dan bv die van de Kruidvat.

4 jaar geleden

Reactie op Piru

Wij doen voor de nacht altijd een maat groter aan dan overdag (gebruikte ee ...
Wat Piru zegt. Kijk of 's nachts een maatje groter helpt. Onze dochter heeft in de ochtend nog steeds een hele volle luier maar lekt misschien eens in de 3 weken door. We gebruiken de nappy pants van Pampers.

4 jaar geleden

Gebruik je niet te grote luiers, maat 4+ of 5 is best groot voor een baby van 9 maanden. Ik gebruikte voor in de nacht pampers premium protection gewone luiers en sinds afgelopen zomer gebruik ik de pampers premium protection pants. Mijn ‘baby’ is inmiddels ook al een peuter van ruim 2. Ik gebruik overdag luiers (voorheen de ‘oude’ want er waren nog geen 2 soorten en nu de ‘nieuwe’) van Kruidvat, gaat prima, maar merkte wel dat hij in de nacht vaak doorlekte. Dus eigenlijk van klein af aan in de nacht pampers en dat gaat eigenlijk altijd goed!

4 jaar geleden

Dit gebeurde bij onze zoon ook heel vaak, maar de oplossing was bij ons heel eenvoudig: ik verschoonde hem als ik zelf naar bed ging nog een keer. Hij is kennelijk een enorm vaste slaper, en werd daar zelden wakker van. Ik deed trouwens nooit het licht aan (wel een klein lampje in een kamer aan de andere kant van de gang, gaf licht genoeg om te kunnen verschonen), en gebruikte dan geen billendoekjes, echt alleen een nieuwe luier. Nog een voordeel: met een slapende baby/dreumes kun je heerlijk knuffelen als je met hem naar de commode loopt 😉

4 jaar geleden

Misschien dat een wasbaar overbroekje helpt?

4 jaar geleden

Reactie op Iske

Gebruik je niet te grote luiers, maat 4+ of 5 is best groot voor een baby v ...
Haar normale maat luier is 4... ze is grote baby🙈 dus vandaar die maat😉 en ik weet niet welke ik heb van de Kruidvat. Volgens mij de nieuwe. Zal eens kijken of ik de oude nog kan vinden!

4 jaar geleden

Reactie op LindaLinda

Dit gebeurde bij onze zoon ook heel vaak, maar de oplossing was bij ons hee ...
Ja, onze dochter slaapt niet zo vast.. dus als ik haar er in de nacht uit zou halen, is ze gelijk klaarwakker🙈

4 jaar geleden

Van de Kruidvat de "oud en vertrouwd" of de nieuwe versie? Want de nieuwe v ...
Ik heb volgens mij de nieuwe versie dus zal eens kijken of de oude er nog zijn. En heb ook een Aldi in de buurt dus ga daar ook eens neuzen! Thanks voor de tip!

4 jaar geleden

De pampers baby dry lekte bij ons ook door. Met de premium protection hebben wij hier dat probleem nooit gehad, misschien dus van soort wisselen?

4 jaar geleden

Reactie op Mariska

De pampers baby dry lekte bij ons ook door. Met de premium protection hebbe ...
Hier precies hetzelfde!

4 jaar geleden

Reactie op Mariska

De pampers baby dry lekte bij ons ook door. Met de premium protection hebbe ...
Ok, ga ik die eens proberen in maat 5.. hopelijk werkt dat wel! Thanks voor de tip!

4 jaar geleden

Onze zoon lekte ook steeds door, ondanks dat hij een groter maatje aan had 's nachts (overdag 4,s nachts 4+ van Kruidvat). Ik gebruik nu voor 's nachts premium protection pants van Pampers in maat 4 en hij is niet meer doorgelekt. Ik heb ook baby dry geprobeerd, maar dat vond ik niks. Daar lekt hij ook doorheen en hij krijgt er hele natte billen van.

4 jaar geleden

Hier was het ook elke ochtend drama, wij hebben nu de luier broekjes van pampers en tot nu toe geen natte bedden meer gelukkig, soms wil het nog wel eens helpen een normale maat luier aan te doen en daarover heen een grotere maat luier, maar dan ben je dus wel 2 luiers kwijt

4 jaar geleden

Hier ook Premium protection en dan wel een maat groter.

4 jaar geleden

Reactie op Piru

Wij doen voor de nacht altijd een maat groter aan dan overdag (gebruikte ee ...
Dit vind ik dus ook de beste luiers! Rest lekte door.. vieze luchtjes of vocht er door heen. Deze luiers zitten perfect en ook nog goede prijs

4 jaar geleden

Overdag kiezen wij voor de kruidvatluiers, maar 's nachts krijgt onze dochter ook een van baby dry pants aan omwille van doorlekken. Lukt prima voor ons.

4 jaar geleden

Wij gebruiken snachts voor mn dochertje (1,5) ook de pampers baby dry, ze drinkt altijd veel en met deze luiers is ze nooit nat geweest in de ochtend. Ze slaapt van half 8 tot 8 ongeveer. Overdag de premium protecion, heel tevreden.