9 Reacties

één jaar geleden

Hoi! Wij gebruiken ook nexium wij merkte juist dat hij beter ging drinken omdat het niet meer zeer deed als hij ging spugen (reflux) Ik denk dat het komt door het extra schepje is meer calorieën/vulling hebben wij ook een tijdje moeten doen omdat de kleine veel was afgevallen.

één jaar geleden

Hi, wij gebruiken ook sinds een paar weken Nexium. Maar eerlijk gezegd niet echt verandering gemerkt bij het drinken behalve dat ze de afgelopen 1/2 weken heeel onrustig drinkt. Lijkt soms net of ze van m’n schoot af wurmt. CB gevraagd die zeggen misschien word ze afgeleid omdat ze ouder word en meer met de wereld om zich heen bezig is maar al zit ik in een donkere kamer gebeurt t nog. Over Pepti dit gebruiken wij al sins ze 4 weken is het enige wat ik lastig vond is dat het wat dunner is en daardoor het te snel ging waardoor ze weer last kreeg van der buik. Dus wij gebruiken nog steeds de prematuur speen. Wat voor ons soms helpt met voeden is recht voor je leggen op de zij, bijvoorbeeld op een kussen op je benen en dan de fles horizontaal daardoor drinken ze soms wat relaxter en makkelijker. Extra schepje nooit gedaan aangezien we hier vanaf het eerste moment te maken hebben met een moeilijke poeper dus eerder meer water dan extra voeding. Het is wat hè om een beetje een goede manier te vinden voor alles.. ik merk zelf dat ik het soms echt zo ontzettend moeilijk vind en het lijkt alsof ik continu aan t zoeken ben naar wat nu en hoe nu weer verder!

één jaar geleden

Hier ook KMA en nexium en een tijd gehad dat hij ontzettend slecht dronk, dat was rond de vier maanden een aantal weken geloof ik, ook vrij snel nadat we waren begonnen met nexium en nutramigen. Inderdaad snel afgeleid etc. Ik probeerde van alles: rondlopen met hem op de arm tijdens de fles, in een stoeltje zetten halverwege, liedjes zingen, fietsen met z’n beentjes tijdens de fles…alles wat afleiding was die ik bood hielp zodat hij niet zelf afgeleid raakte van alle random dingen om ons heen. Was heeeeel vermoeiend maar ging zelf over!

10 maanden geleden

Beetje late reactie misschien, maar omdat je een half schepje voeding extra doet zal de voeding dikker zijn. Een andere speen is dan aan te raden. Wellicht moet je zoon veel meer moeite doen om de voeding door het gaatje te krijgen en raakt hij vermoeid. Dan werkt een speen met n groter gat beter!

4 maanden geleden

Hoi! Ik lees hier van alles over Nexium. Hebben jullie de tip hoe je dit makkelijk kan toedienen? We hebben weinig uitleg erbij gekregen. Onze dochter is nu 15 weken

4 maanden geleden

Reactie op Iris-ellie

Hoi! Ik lees hier van alles over Nexium. Hebben jullie de tip hoe je dit ma ...
Hoi! Wij deden dit in een fles speen en lieten het hem dan opdrinken. We gebruikten wel een iets grotere speen hiervoor omdat het vrij dik is en het er anders niet goed uit kwam.

4 maanden geleden

Wij hebben een periode gehad (maand ongeveer) dat onze baby minder drink. Hij kreeg ook nexium en de dokter zei dat dit misschien kon komen omdat onze baby minder last had van zuur in zijn keel en daarom minder behoefte had om te drinken en zo zijn keel te “blussen” Of dat hij in een sprongetje zat.Er is afgesproken dat zolang hij niet afviel en genoeg plasluiers had, het geen probleem was dat hij minder dronk. Hij dronk toen echt halve flessen maar ondanks dat kwam hij goed aan en had hij genoeg plasluiers. Na een maand ging hij meer drinken :)

4 maanden geleden

Reactie op Iris-ellie

Hoi! Ik lees hier van alles over Nexium. Hebben jullie de tip hoe je dit ma ...
Je kan bij de apotheek ook een soort spuitje vragen waarmee je het kan opzuigen en geven. Onze baby zoog op het spuitje als een speen en hoefde wij het alleen nog maar het spuitje leeg te drukken:)

4 maanden geleden

Oh wat handig! Ga het morgen gelijk navragen daar