19 Reacties

één jaar geleden

Wij hebben deze het gaf onze zoon veel rust met slapen had ervoor een inbakerdoek

één jaar geleden

Wij hebben het geprobeerd toen mijn dochter ongeveer 5 maanden was. Het heeft toen niets uitgehaald, ze werd er zelfs woest van. Ik denk dat ze toen al te oud was om er aan te kunnen wennen, maar misschien dat ik het bij een volgende baby vanaf het begin wel weer zou proberen

één jaar geleden

Wij hebben het lakentje ook gekocht toen onze zoon 5 maanden was en het was geen succes. Hij ging veel slechter slapen en kon ook niet meer alleen in slaap komen.

één jaar geleden

Wij gebruiken hem nog steeds (11 maanden). Ik vind het fantastisch!

één jaar geleden

Ons zoontje sliep vanaf kleins af aan in inbakerdoeken. Daarna in de slaapzak en daar sliep hij ontzettend onrustig in. Steeds heen en weer wiegen, van elke scheet wakker worden. Sinds we het dekentje gebruiken slaapt hij een stuk rustiger. Hij eindigt uiteindelijk altijd met z'n handen boven het dekentje maar slaapt verder goed :) Hij is nu 4,5 maanden, gebruiken het nu twee weken.

één jaar geleden

Je kunt het dekentje trouwens ook uitproberen door het tijdelijk te huren :)

één jaar geleden

Gekocht bij 4 maanden. Mijn dochter slaapt er geweldig onder!

één jaar geleden

Gekocht toen mijn dochter 3.5 maand was omdat ze 360graden haar hele bed door ging. Werd huilend wakker met haar hoofdje tegen de spijlen. Sinds het lakentje slaapt ze rustiger en schrikt ze niet meer wakker! Handen heeft ze er nooit onder. Overdag slaapt ze zonder, mede omdat ze overdag ook zonder lakentje op andere plekken moet kunnen slapen.

één jaar geleden

Hier heb ik het geprobeerd toen mijn zoontje bijna 5 maanden was. Het was absoluut geen succes. Hij wilde graag op z'n buik beginnen slapen in die periode en dat ging onder dat lakentje niet. Hij werd er echt boos van. Het was ook geen oplossing voor z'n handen (die steeds z'n tutje op z'n mond trokken), want die haalde hij er heel snel al onderuit.

één jaar geleden

Wij hebben hem onze dochter slaapt er rustiger door eij hebben eerst een try out aangevraagd en de eigenaresse denkt dan ook echt met je mee als het niet in 1x goed gaat. De manier hoe je hem erop doet is wel een ding maar dat is een handigheidje. Ik hrb er 1 thuis en 1 op het kdv Je kind ligt niet vast dus ze kunnen draaien die van mij ligt het beste op haar buik eronder. Echt ik wou dat ik dit eerder had gekocht en met de juiste slaaptraining als je kind niet lekker slaapt is het echt een super uitvinding

één jaar geleden

Ik heb 'm via wieghure.nl 2 weken gehuurd, voor ons werkte het voor geen meter. Dochter was toen 7 maanden. Ze is een heel beweeglijk meisje en ze wurmde zichzelf er gewoon uit.

één jaar geleden

Mijn dochter van 14 maanden slaapt er nog steeds onder. Ze kruipt er later wel onder weg maar voor het inslapen werkt het nog perfect😃

één jaar geleden

Ik vind hem ideaal! Vanuit inbakeren hierop over gegeaan en ze ligt heerlijk rustig. We zitten hier nu echt in de net leren rollen fase dus zodra de rits open gaat begint ze weer. Ik denk dat het dus veel onrust voorkomt/heeft voorkomen doordat ze er onder ligt. Ik heb inmiddels wel een slaaptunnel ( via bol.com) gekocht voor bij de gastouder. Ze gaat daar maar 1.5 dag heen en elke keer het laken meegeven en weer opnieuw moeten uitleggen hoe die er om moet vond ik teveel gedoe. En die is een stuk goedkoper. Dus minder erg als er wat mee zou gebeuren.

één jaar geleden

Gekocht toen ze 9 maanden was; ze rolde niet terug in bed en had het heel erg koud. Met het lakentje ligt ze veel stiller, word ze meteen rustig en ik kan veilig een deken gebruiken. Ze hoefde niet te wennen, vond het meteen fijn. Wij zijn echt fan!

één jaar geleden

Werkte top voor ons!

één jaar geleden

Gillen krijsen… zo erg dat ik dat ding er de 2e keer vanaf heb getrokken en haar een slaapzak heb gegeven. Heerlijk slapen daarna lol

één jaar geleden

Bij wieghuren kun je hem huren zou ik eerst doen. En doe de eigenaresse de groeten van mij.. die blondie uit zutphen bam mama dan weet ze wie je bedoelt. Super goede service daar en schone spullen 👌🏼🥰

één jaar geleden

Vanaf de geboorte gebruikt en is ons heel goed bevallen! Fijn om de geborgenheid te bieden op een manier dat ze ook nog gewoon kan bewegen met haar armpjes. En ook praktisch heel fijn: geen gedoe met strak instoppen van lakens, maar gewoon ritsje dicht en klaar. Daardoor ook geen verschil van instoppen tussen papa/mama/iemand anders. Altijd even strak. We zijn pas gestopt met het gebruik toen ze in haar slaap het hele bed door ging cruisen.