Nutrilon omneo

asen
één maand geleden
Volgen
Hallo mijn zoontje had moeite met zijn ontlasting dus zijn we ongeveer met 3 maanden overgestapt van nutrilon 1 naar omneo 1. Nu is hij over 5 dagen 6 maanden en ben ik benieuwd of iemand ervaring heeft met overstappen van omneo naar normale nutrilon nr2.. (ook lijkt het alsof hij honger blijft houden en de omneo niet echt lekker vind ofzo). Is er ook veel verschil tussen kruidvat melkpoeder en nutrilon?
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
Lies_V
één maand geleden
Wij waren van omneo 1 naar omneo 2 omgeschakeld toen ons zoontje 6 maanden oud was. De omneo 2 is dikker dan de omneo 1 waardoor hij een minder honger gevoel had. De omschakeling is wel besproken geweest met onze kinderarts. Het duurt +/- 2 weken voordat ons zoontje de nieuwe voeding weer gewoon was. In de avond dikken we zijn flesje aan met Nestlé good night en dat vind hij prima. Hij slaapt heel de nacht door 🙂.
  • Rapporteren
Septembergirl
één maand geleden
Wij zijn van omneo 1 naar 2 overgestapt. Niet naar een normale nutrilon of kruidvat merk. Wat lies_v ook zegt, besproken met de kinderarts. Mischien kun je het op het cb overleggen met de kinderarts?
  • Rapporteren
Denise25
één maand geleden
Ik geef half half, 3 schepjes nutrilon omneo nummer 2 en 3 schepjes normale kruidvat voeding nummer 2. Vonden ze op het cb prima en zo kan ze toch beter poepen dan met alleen kruidvat☺
  • Rapporteren