8 Reacties

3 jaar geleden

Onze zoon krijgt het sinds hij 5 maanden is. Daarvoor was hij al eens overgeschakeld op andere voeding. Op zich viel de overgang hier altijd enorm mee. Zijn stoelgang was een week lang wat anders, maar hij reageerde er telkens goed op. Natuurlijk reageert elke baby anders, maar overschakelen is zeker het proberen waard als je zoontje zo’n last heeft.

3 jaar geleden

Hier een dame van 3,5 maand ze heeft kma en zijn van nutrilon standaard 1 toen zonder afbouwen overgestapt op pepti en dit ging probleemloos en merkte echt snel verschil echter omdat de eiwitten niet helemaal zijn verknipt en er nog koemelk in aanwezig is reageerde ze na ene paar dagen er weer heftig op doordat haar lijfje de kleine deeltjes toch herkende dus inmiddels nu op neocate voeding en na 3 maanden gillen en krijsen kregen we ineens een ander kind ervoor terug🙈 als jou kleine een milde vorm heeft met reactie op kma zou pepti al genoeg zijn anders gewoon weer aan de bel trekken hoor, heeft je kleine naast gillen en krijsen en krampjes nog andere symptomen? Eczeem, groene ontlasting, reflux, onrust, dichte neus, hoesten, niet willen drinken?

3 jaar geleden

Mijn dochter krijgt dit nu al 6 weken of 7 zelfs. Ze heeft koemelkallergie en is super spul, teminste voor haar dan. Je gaat snel genoeg merken of deze voeding werkt. Bij mn dochter ware de klachten al na 1 dag weg. En nu een totaal ander kindje er voor terug gekrege, heerlijk gewoon!

3 jaar geleden

Reactie op Mama Van Jailey

Hier een dame van 3,5 maand ze heeft kma en zijn van nutrilon standaard 1 t ...
Ja onrust hoesten en moeilijker drinken hoezo deze vraag?

3 jaar geleden

Reactie op BabyMJW

Ja onrust hoesten en moeilijker drinken hoezo deze vraag?
Omdat dit ook symptomen zijn van kma, kma uit zich meestal vanaf rond de 6 weken bij ons is het ook begonnen met milde klachten met zn 4 a 5 weken met wat je nu beschrijft wat steeds meer en erger werd met meer symptomen dus ook met pepti begonnen, wil niet zeggen dat dit bij jullie zo is uiteraard😊 maar bij ons verbeterde het eerst en toen werd het weer erger omdat haar darmen de deeltjes melk die nog in de pepti zitten herkende dus eigenlijk weer te lang doorgelopen omdat ik dacht dat het gewoon de nieuwe voeding was niks bleek minder waar maar reageerde gewoon heftig nog op de deeltjes dus zou als pepti eerst verbetering geeft en daarna weer verslechterd gewoon weer snel aan de bel trekken als tip 😊 hoop dat jullie kleine het goed gaat doen op de pepti en snel wat minder kwaaltjes heeft weet hoe rot je je kan voelen als je kleine pijn heeft en niet lekker in hun vel zitten hierdoor maar we ze worden uiteindelijk allemaal groot zeg ik altijd maar🙈😊

3 jaar geleden

Dankje tot nu toe prima alleen huileriger maar denk ook oververmoeid van alles. We gaan het zien maken deze pot op en proberen dan weer gewone voeding kijken wat er gebeurd

2 jaar geleden

Reactie op Mama Van Jailey

Omdat dit ook symptomen zijn van kma, kma uit zich meestal vanaf rond de 6 ...
Dit klinkt allemaal heel bekend... onze dochter is nu 11 weken en voeding is een ramp... De kinderarts vond haar klachten niet passend bij KMA, terwijl ze exact dezelfde klachten heeft die jij ook beschrijft. Sinds 1,5 week zit ze nu aan de pepti, op eigen initiatief. Dit leek meteen te werken. Echter sinds 2-3 dagen is het weer veel huilen, overstrekken, onrustig zijn en weinig willen drinken. Dus jij bent toen overgegaan op de Neocate en daarmee waren alle klachten over?

2 jaar geleden

Ja hier zo. Super ervaring mee! Voor onze dochter was het echt DE uitvinding. Ze had ook enorm veel krampen, krijste elke dag van 16:00 tot 21:00. Ook wel wat uitslag enz.. We hebben door gesukkeld tot ze 3 maanden was zoiets.. Allerlei soorten melk geprobeerd, allerlei soorten middeltjes, niks hielp! Uiteindelijk kreeg ze via het consultatiebureau Nutrilon Pepti, wij hadden binnen een week een heel blij vrolijk meisje wat eigenlijk nooit meer huilde. Een heel ander kind wat heerlijk in haar velletje zat, en wij dus ook. En dat is echt waar! Als je het mij vraagt, zeker de moeite waard om te proberen!