7 reacties

één maand geleden

Ik weet niet of het ‘moet’, maar wat ik heb begrepen is het wel slim om ermee te beginnen zodat ze kunnen wennen aan smaken en vast voedsel. Volgens mij adviseert het CB ‘s ochtends een fruithapje en in de middag een groentehapje. Bied het hapje aan tussen 2 flesvoedingen in. Ik pureer groente en fruit en vries het in ijsblokjes in. Zo pak je het gemakkelijk en is het niet veel werk :)

één maand geleden

Ze zeggen ook dat je het best met groente kan beginnen en niet gelijk iets zoets geven zoals worteltjes. Dit zal namelijk altijd wel smaken. Het beste is om bv. 3dagen achter elkaar dezelfde groente/fruit aan te bieden zodat ze de smaken herkennen

één maand geleden

Reactie op sw89

Ze zeggen ook dat je het best met groente kan beginnen en niet gelijk iets ...
Hi, ja dat weet ik allemaal maar ik bedoel, mag je het ook 3 dagen doen en dan een paar dagen even niks. Of is het gelijk een verplichting, ik merk dat ze een beetje last van haar darmpjes had dus wil liever even bijv 3 dagen nu niks van hapjes geven.

één maand geleden

Kijk vooral naar je kindje. Heb je echt het idee dat hij meer nodig heeft naast de fles? Dan zou ik het elke dag doen. Als je kindje niet perse extra honger heeft en misschien ook de hapjes niet zo lekker vind kan je prima starten met bijv 3x in de week. Het gaat vooral om het oefenen

één maand geleden

Het gaat vooral om het oefenen, helemaal niks moet hierbij en volg je kindje. Prima om paar dagen even niks te doen en dan weer verder te gaan.

één maand geleden

Reactie op RobinKiki

Hi, ja dat weet ik allemaal maar ik bedoel, mag je het ook 3 dagen doen en ...
Oh nee joh lekker even stoppen dan! Ik deed dat ook☺️

één maand geleden

Thanks voor de antwoorden!! Ik ga het gewoon een paar keer per week aanbieden, ze heeft niet echt extra honger ofzo. Dacht dat ze er al meer aan toe was dan het nu lijkt.. ;-)