16 Reacties

2 maanden geleden

Yes, hier er eentje van bijna twee die hem ook nog op haar voorhoofd heeft. Hij is wel minder vurig in de winter dan in de zomer. De meeste trekken binnen een jaar weg, maar ze kunnen een stuk langer blijven zitten. Ik vind het zelf het allerliefste plekkie op haar hoofd en ben toen ze nog heel klein was wel eens verdrietig geweest dat hij weg zou gaan trekken (niet dus haha). Mocht hij echt blijven en ze is er niet blij mee, dan kan ze er later altijd voor kiezen om hem weg te laten laseren.

2 maanden geleden

Hier hetzelfde. Dochter van 2 jaar en de ooievaarsbeet is minder, maar zeker nog niet weg. Zelf heb ik ook een ooievaarsbeet op mijn voorhoofd en dat duurde ook heel lang voor het weg was, zeker tot na de basisschoolperiode.

2 maanden geleden

Hoi hoi, Mijn zoon (inmiddels 15 jaar) had er ook 1. Midden op z'n voorhoofd. Is allang weg natuurlijk. Maar kan het me nog goed herinneren hoor. Heeft er best een tijdje gezeten. Omdat hij halfbloed is zag je het vooral als hij zich opwond/boos of verdrietig was. Dus bij inspanning. Bij mij zoon was het weg toen hij naar de basisschool ging ongeveer dacht ik.

2 maanden geleden

Bij mij dochter van 5 is ie nog steeds zichtbaar in de nek (al valt er nu natuurlijk haar overheen, dus valt het niet op). Wel minder vurig, al wordt het weer erger bij warmte of opwinding.

2 maanden geleden

Hier een dochter van bijna vier. Zijn nog gewoon zichtbaar. Ze heeft er meerdere

2 maanden geleden

Mijn zoon van 2 heeft dit ook, op z鈥檔 achterhoofd aan de onderkant en voorhoofd. Op z鈥檔 voorhoofd zie je het nog licht zitten. Op z鈥檔 achterhoofd zit ie ook nog, maar is wel bedenkt door z鈥檔 haar. Ik vind het wel schattig, het hoort bij hem

2 maanden geleden

Mijn man is 46 en je ziet hem nog in zijn nek...

2 maanden geleden

Bij mijn beide kinderen ook nog zichtbaar en bij mij (33j) ook zichtbaar, zeker wanneer ik mij druk maak (op mn voorhoofd).

2 maanden geleden

Reactie op Doubletrouble

Hoi hoi, Mijn zoon (inmiddels 15 jaar) had er ook 1. Midden op z'n voorhoof ...
Even gecheckt in groep 6 had hij het nog. 馃 En ik weet waar hij zit. Dus ik zie het plekje. Maar voor een ander is hij niet zichtbaar

2 maanden geleden

Ik ben 35 en heb t nog steeds in m'n nek 馃槆

2 maanden geleden

Ja! Mijn dochter is ook geboren met een ooievaarsbeet op haar voorhoofd en ooglid en in haar nek. Op haar voorhoofd nog steeds zichtbaar als ze zich druk maakt, hard huilt of boos wordt 馃. Mijn dochter is bijna 2,5.

2 maanden geleden

Bij ons zoontje (bijna 2) is het ook nogsteeds zichtbaar. In z鈥檔 nek en op z鈥檔 voorhoofd een stukje 馃槉

2 maanden geleden

Ik ben 33 en nog steeds te zien馃檲

2 maanden geleden

Reactie op Mamaof1

Ik ben 33 en nog steeds te zien馃檲
Haha high five. Ik heb vaak als ik een hige staart draag dat mensen zeggen "hee je hebt een rode plek in je nek" 馃ぃ

2 maanden geleden

Reactie op kiroet30

Haha high five. Ik heb vaak als ik een hige staart draag dat mensen zeggen ...
Hahahaha precies dezelfde plek dus馃ぃ馃ぃ Mensen vragen mij ook altijd huh wat heb jij in je nek?馃槄 draag ze meestal los馃

2 maanden geleden

Reactie op Mamaof1

Hahahaha precies dezelfde plek dus馃ぃ馃ぃ Mensen vragen mij ook altijd huh wa ...
Ik stoor mij niet zo erg aan die plek, zeg altijd tegen de mensen die er wat van zeggen "ja klopt is een ooievaarsbeet", maar veel mensen weten dan alsnog niet wat het dan is 馃槀