26 Reacties

4 jaar geleden

Onze dochter van toen 5 weken had ook verborgen reflux. Wij zijn toen naar een chiropractor geweest. En met 3 behandeling (meteen na de 1e al zooooveel verbetering) hadden wij een totaal ander meisje! Die weer heerlijk sliep en at.. mijn advies: Doen!

4 jaar geleden

Ja hier heeft de osteopaat ervoor gezorgd dat mijn zoontje geen medicijnen hoefde. Verder deed ik hoofd kant van bedje omhoog maar ook bij aankleedkussen en in een draagdoek hielp ook. Succes en hoop dat osteopaat voor jullie ook werkt, zoek wel osteopaat die met baby's werkt. Ik weet niet waar jullie vandaan komen maar in Dordrecht ging ik naar nugteren en aan te bevelen deze osteopaat. Succes en beterschap voor jullie kleintje.

4 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd! Mijn dochtertje (5 weken) heeft ook veel last van een verborgen reflux. Haar bedje staat al omhoog, na het voeden houden we haar lang omhoog, laat boertjes tussen de voeding door en gebruiken sinds 1 week nutriton. Nutriton zorgt er wel voor dat het minder is geworden, alleen heeft ze hierdoor weer veel meer ontlasting! Aanstaande woensdag gaan wij voor het eerst naar de osteopaat! Ik ben erg benieuwd! Hopelijk helpt het ons kleine meisje!

4 jaar geleden

Reactie op Annelien1105

Onze dochter van toen 5 weken had ook verborgen reflux. Wij zijn toen naar ...
Wat heeft hij gedaan dat je al zo snel verbetering zag? Wel ontzettend fijn dat er zo snel al resultaten te zien zijn! 😊

4 jaar geleden

Reactie op Vrouwtje-theelepel

Ja hier heeft de osteopaat ervoor gezorgd dat mijn zoontje geen medicijnen ...
Dankjewel! Wij hebben inderdaad alles ook al omhoog staan! Wij wonen helaas niet in de buurt van Dordrecht, maar heb er 1 gevonden speciaal voor baby's en kinderen! Bedankt voor de tip!

4 jaar geleden

Reactie op chantal.chloë

Ik ben heel benieuwd! Mijn dochtertje (5 weken) heeft ook veel last van een ...
Ben ook erg benieuwd! Hopelijk helpt het!

4 jaar geleden

Wij gingen naar de osteopaat ivm een voorkeurshouding van ons zoontje, maar de behandeling bleek ook goed te helpen tegen reflux (schijnt ook vaak samen te gaan). Het overgeven stopte niet, maar werd wel een stuk minder en niet meer 'spontaan' (niet meer terwijl hij rustig lag te slapen, maar alleen nog maar als hij z'n buikspieren aanspande ). Wij hadden ook een osteopaat gespecialiseerd in baby's, dat is inderdaad een goede tip.

4 jaar geleden

Ik heb zelf reflux vanaf mijn geboorte al. Het eerste jaar zittend moeten slapen. Daarna medicatie en nu nog steeds medicatie. Nu tijdens de zwangerschap hogere dosering. ‘Vroeger’ had je weinig andere mogelijkheden, dus geen ervaring met een osteopaat. Ik hoop dat ons kindje dit iig bespaard blijft. Bweehh. Heel veel sterkte ermee!!

4 jaar geleden

Ik heb er goede ervaringen mee. De reflux werd echt beduidend minder zodat het met johannesbroodpitmeel onder controle raakte. Hij kreeg ook minder stress in zijn lijf (is na een zware bevalling met een keizersnede geboren en had maar een apgarscore van 3)

4 jaar geleden

Ik kan alleen maar zeggen: probeer het!! Wij zijn er super blij mee geweest, onze huilbaby werd er een stuk relaxter van.

4 jaar geleden

Reactie op chantal.chloë

Ik ben heel benieuwd! Mijn dochtertje (5 weken) heeft ook veel last van een ...
Hoe was de afspraak? Ik heb om 11.15 uur een afspraak staan!

4 jaar geleden

Reactie op Annick0806

Wat heeft hij gedaan dat je al zo snel verbetering zag? Wel ontzettend fij ...
Wat erg.. zie nu pas je reactie.... Ja wat ze heeft gedaan is op bepaald punten die zij knelpunten noemde zachtjes gemasseerd.. echt heel zacht.. was nauwelijks te zien.. was dus ook heel erg verbaast dat dat echt meteen effect had.. hopelijk bij jullie ook!

4 jaar geleden

Reactie op Annelien1105

Wat erg.. zie nu pas je reactie.... Ja wat ze heeft gedaan is op bepaald p ...
Maakt helemaal niet uit! Toch bijzonder hoe het werkt he! Ik heb over 2 uurtjes een afspraak! Ben heel benieuwd!

4 jaar geleden

Reactie op Annick0806

Hoe was de afspraak? Ik heb om 11.15 uur een afspraak staan!
Wij zijn gisteren geweest. Ze heeft verschillende knelpunten gemasseerd na aanleiding van de klachten bij mijn dochter. Eerst de darmpjes vanwege veel darmpjes. Had meteen effect haha. Daarna haar nekje gemasseerd wat in verbinding staat met het maagje wat de reflux weer kan verlichten. En heel veel tips gekregen! Volgende week nog een keertje terug! Ik ben er blij mee! Veel succes straks! Laat je weten hoe het is gegaan?

4 jaar geleden

Hier heeft de osteopaat helaas niet voldoende geholpen. Wat voor mijn meisje wél werkte was johannesbroodpitmeel (pure variant van Tammy) icm omeprazol via de kinderarts. Ik wilde ook niet direct naar medicatie grijpen maar ik zag dat ze enorm veel pijn had. Nu heeft ze er helemaal geen last meer van!

4 jaar geleden

Reactie op Mandarijntje4

Hier heeft de osteopaat helaas niet voldoende geholpen. Wat voor mijn meisj ...
Fijn dat ze er nu geen last meer van heeft! Kan je die andere jbpm bij de natuurwinkel kopen? We merken ook dat ze er steeds meer last van heeft, en als medicatie dan het enige is dat helpt dan doen we dat!

4 jaar geleden

Vraagje aan de moeders die al eerder bij een osteopaat zijn geweest. Was / is jullie baby een dag daarna ook zo onrustig? Onze meid is erg huilirig, en erg aanhankelijk?

4 jaar geleden

Osteophaat werkte hier ook niet. Nutrilon A.R. daarentegen wel. Dit mengden we met gewone Nutrilon omdat van alleen A.R. hij ontzettend verstopt raakte. JBPM loste nooit lekker op bij ons, dat A.R. wel.

4 jaar geleden

Reactie op chantal.chloë

Wij zijn gisteren geweest. Ze heeft verschillende knelpunten gemasseerd na ...
Hier ook haar nekje gemasseerd, zat iets vast. Ook is haar maag gemasseerd, die was heel erg gespannen en je merkte ook echt dat ze er last van had. Ze begon wat te huilen en ze werd onrustig. Ook heeft ze geprobeerd haar maagje iets naar rechts te verplaatsen . Aan het einde van de behandeling kon ze haar gewoon aanraken bij haar maag! Ben benieuwd of het een blijvend succes is!

4 jaar geleden

Reactie op Annick0806

Hier ook haar nekje gemasseerd, zat iets vast. Ook is haar maag gemasseerd, ...
Wauw! Ik hoop ook voor jullie dat een paar bezoekjes aan de osteopaat het makkelijker gaat maken voor jullie meisje! Laat je weten hoe het verder met haar gaat na haar bezoek aan de osteopaat? Mijn dochter was vandaag erg huilerig en had het idee dat ze juist meer last had van haar kraampjes als normaal 😅 Gelezen dat ze na de behandeling wat meer onrustiger kunnen zijn of juist meer slapen. Hopen dat ze vandaag weer de oude is!