8 Reacties

4 jaar geleden

Hoe maak je zelf de fles? Schud je? Beste is om tussen je handen te rollen om klontertjes te voorkomen. Wat bedoel je als je maar 1 schepje doet? Volg je niet de verhouding op de verpakking?

4 jaar geleden

Ik had een fles speen wat echt voor pap bedoelt was. Daar zit zo kruisje in. Werkte erg goed. Is die van jou wel voor pap bedoelt of is alleen grotere speen? Anders zou ik zo kruis proberen.

4 jaar geleden

Op de verpakking stond dat deze ook voor een papfles geschikt was. En we doen dus minder schepjes om het minder dik te laten zijn.. morgen op zoek naar een andere papfles hihi

4 jaar geleden

Hier ook altijd de fles van dr Brown gebruikt. Wij deden met een vork goed roeren en daarna nog schudden. Ook gaven we die zonder ventiel. Speen 4 hadden we iets groter gemaakt. Ging super. Toen mijn zoontje meer wilde dan de 250ml die erin paste zijn we over gegaan naar de papfles van difrax( heet ook echt papfles dacht ik) en die werkt ook super. Zelfde vorm speen als dr Brown. Dus mocht je van Brown niet de juiste speen vinden kun je ook kijken voor een difrax speen op je Brown fles😁

4 jaar geleden

Reactie op R.mse

Hier ook altijd de fles van dr Brown gebruikt. Wij deden met een vork goed ...
Oh en wij hielden wel gewoon de verpakking aan☺️

4 jaar geleden

Ik heb die papfles van difrax op internet gevonden, dankje voor de tip!

4 jaar geleden

Reactie op MamavanRiv

Ik heb die papfles van difrax op internet gevonden, dankje voor de tip!
Moet er wel bij zeggen dat dat een groot gat is. Ik doe daar zelfs 3 redelijke eetlepels bij en dan ook nog de 12+ pap met Granen neem aan dat je rijstepap geeft dat is veel fijner dus dan zou het gaatje denk ik helemaal groot zijn) en mijn zoontje is inmiddels 15 maanden 🙈 we gebruiken hem sinds een jaar denk dus ben bang dat dat gaatje weer te groot is maar zou je zelf even moeten kijken in de winkel Kruidvat bijv.

4 jaar geleden

Haha, ik zat blijkbaar op een fout spoor. In België zeggen ze in het dialect ‘papfles’ tegen een flesje melk. Een baby is een ‘papkind’ en mijn neefje dronk later ‘chocopap’. Enfin, met echte pap heb ik geen ervaring.